Vad är en Salt Glow?

En salt glöd är en spabehandling meningen att släta huden genom exfoliering. Utfärdad i kurorter eller hemma, salt ljussken använda grova korn av mineral eller havssalt för att skrubba bort döda hudceller. Ett salt glöd behandling kan göras på egen hand för snabba resultat, eller som en del av ett batteri av behandlingar syftar till att förbättra huden.

Salt-baserade body scrub kan använda en mängd olika ingredienser för att förbättra behandlingen. Förutom de exfolierande salt, många formler innehåller eteriska oljor för att tillämpa blandningen smidigt, liksom att lägga doft och förhindra att alltför uttorkning av huden genom exfoliering. Lavendel, eucalyptus och citrus är alla vanliga tillsatser som finns i behandlingar salt glöd.

I ett spa inställning kommer en kund bära typiskt en baddräkt eller vara naken för att få behandlingar salt scrub. Ett spa tekniker gnuggar blandningen på utsatta delar av kroppen, skrubbande försiktigt för att kasta bort död hud. Vissa spabehandling faciliteter inkluderar en dusch system monterad på bordet som gör att riset ska tvättas bort medan kunden slappnar av. I andra spa, kan kunderna vara hänvisad till en dusch och bad att skölja bort efter behandlingen är avslutad. Det är viktigt att inte använda tvål eller duschtvål när skölja bort ett salt glöd, eftersom det går att tvätta bort oljerester som syftar till att förbättra hudens utseende, känsla och fukthalt. Om du vill skapa en at-home salt scrub erfarenhet, ser längre än i skafferiet. Blanda ca 4 ounces (115 gram) av koksalt med några rågade matskedar honung och extra jungfruolja. Gnid denna blandning in i huden och låt det sitta i några minuter innan sköljning av. Honung och olivolja har använts i skönhetsbehandlingar i tusentals år, medan bristen på tillsatser, konserveringsmedel eller konstgjorda ingredienser kan minska risken för allergiska reaktioner.

Många experter rekommenderar att rakning eller vaxning kan förebyggas innan genomgår en salt glöd, som grova saltkorn kan irritera känslig hud. Vara säker på att gnugga in blandningen ordentligt men försiktigt och var noga med att informera ett spa tekniker om behandlingen svider eller kliar. Om ett salt scrub håller på att ges som en del av en rad behandlingar, kommer det sannolikt att följas av en tillämpning av fuktkräm, massage olja, eller Body Butter. När du gör en salt scrub hemma, anser gnida en lätt fuktighetskräm på efter att skölja bort saltet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.