Vad är en Pixie Haircut?

En pixie frisyr är en mycket kort frisyr för kvinnor, där håret beskärs nära huvud och ansikte. Det är en något pojkaktigt bitar, men är mycket lätt att stil, och många kvinnor kan helt enkelt "tvätta och bära" en pyssling frisyr. En stylist kan skära pixie haircuts vid olika längder beroende på kundens önskemål. En pyssling hårklippning kan skäras ytterst nära huvudet, eller någon taggig bitar kan lämnas för en annan, intressant stil . Vissa väljer att lämna några stycken längre i denna typ av korta frisyr, så att de ska nålas tillbaka med ett snyggt hårspänne eller pannband. Dessa bitar kan vara kvar på sidan eller baksidan, och en del väljer att ha bangs i fronten med en pyssling skära också. Dessa slår i praktiken aldrig trubbiga smällar, tvärs över, men är istället sideswept, taggig bangs att matcha resten av snittet. Det finns många fördelar med en pyssling frisyr. Det är lätt att tvätta och skick, och sådana kort hår kanske inte behöver tvättas varje dag. Detta leder till sundare, återfuktad hår. Eftersom det är så kort, tar det också mindre tid att tvätta och torka. Pixie haircuts kan torkas med en hårtork, eller så kan man låta självtorka. P

Pixie hårklippning kan titulera med en liten mängd gel eller pomada, beroende på önskat utseende. Gel eller hairspray kan skapa en mjukare look, medan pomada kan användas för att skapa spetsiga bitar. Leave-in conditioner kan användas på egen hand för att skapa en rörig, Beachy utseende. Dessutom är en pyssling frisyr ett utmärkt val för sommaren, eftersom det är ljust och svalt. Det är enkelt att färga håret som har skurits i Pixie stil, och denna typ av nedskärning är också utmärkt för att täcka gråa.

Det finns några skäl att inte välja en pyssling frisyr. Först med en sådan kort frisyr, är det viktigt att ha bra benstomme, en väl definierad jawline och kindben, tillsammans med fina drag tenderar att se bäst med en pyssling frisyr. De med en extremt fyrkantiga eller runda ansikte kanske vill välja en längre och mer smickrande frisyr. Dessutom kräver en pyssling frisyr regelbundet trim och underhåll på en salong som kan ta extra tid och pengar på en redan upptagen livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.