Vad är en Nail blekmedel?

Nail whiteners är en over-the-counter produkt som syftar till att bleka gulnade naglar. Flesta spik whiteners inkludera olika blekmedel för vitare naglar med hjälp av vissa kemikalier. Även dessa produkter är populära, många skönhet experter tror att naglarna kan vara vit utan hjälp av någon over-the-counter spik blekmedel produkt.

Den genomsnittliga spik blekmedel har tre grundläggande beståndsdelar. Dessa ingredienser ingår precarbonate natrium, kalium peroxydisulfate och sodiumtripolyfosfater. I huvudsak är både precarbonate natrium och kalium peroxydisulfate blekmedel. Natriumtripolyfosfat är en ingrediens som ofta används som konserveringsmedel för vissa livsmedel, inklusive sällskapsdjur. Således innehåller några genomsnitt spik blekmedel tvätt och rengöringsmedel som både ren och göra vit naglar.

Bortsett från att köpa en spik blekmedel att bleka naglar, skönhet många experter tror att naglarna kan vara vit med en enkel hem lösning. Genom att noggrant rengöra naglar, blötläggning naglarna i citronsaft blandat med bakpulver och gnugga blandningen i naglarna, många människor tycker att naglar verkar vitare. Detta hem åtgärda kan tillämpas på naglarna regelbundet för att öka vithet.

Medan många människor helt enkelt hitta gulnade naglar oattraktiv, en plötslig förändring i spik färg kan vara ett tecken på hotande problem. Naglar gulna ett antal orsaker, inklusive vissa hygienkrav. Medan de flesta människor upplever gulnande naglar som en följd av bakterier, kan gulnade naglar också vara ett tecken på ett allvarligt medicinskt problem. Människor som lider av diabetes, njursvikt, hjärtsjukdomar, och lungproblem har gulnade naglar. Därför bör alla som genomgår en plötslig förändring i spik färg söka läkarvård omedelbart.

Nail blekmedel kan köpas i alla apotek eller online. Hem behandlingar kan hittade lätt och enkelt, men blanda blekning element för att skapa en spik blekmedel rekommenderas inte. Innan tillämpa någon form av spik blekmedel, hemgjord eller på annat sätt, är det klokt att ta bort nagellack förväg. Försöker tillämpa ett vitare produkt över nagellack kommer inte att leda till vitare naglar.

Ofta får färg på sina naglar direkt påverkas av en diet. Många vårdpersonal tror att konsumera en diet fulla av vitaminer och näringsämnen kommer att uppmuntra vitare naglar tillsammans med spiken tillväxt. Contrastingly, som konsumerar en kost lastad med salt, socker, och stekt mat kommer negativ effekt naglar. Till slut, genom att äta en sundare kost, övervakning sin hälsa med regelbundna hälsokontroller, och antingen en hemmagjord blekmedel eller lagra-köpt blekmedel, bör gulnade naglar bli vitare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.