Vad är en Nail Buffer?

En spik buffert är en kosmetisk skönhet verktyg som kan användas för att ge naglarna eller tånaglar en högblank glans. Genom att gnida ytan på rena och torra naglar med successivt finare grus buffertar kan naglarna ut som om de har haft klart glans tillämpas. Kratsning också rids spiken yta ojämna kanter och ful åsar. Många säger även att kratsning stimulerar blodcirkulationen och därmed tillväxten av friskare naglar. En handbok spik buffert ser ut som korsning mellan en tjock nagelfil och en Styrofoam block och kan köpas från någon skönhet leverans butik. De olika buffertar är ofta märkta med siffror eller bokstäver för att skilja dem från varandra. Att polera nageln, börja med den hårdaste sidan och släta bort all yta repor. Buff med medellång grus för att ytterligare forma nageln, använd sedan den finaste delen av spik buffert för glänsande och utjämning. Om du vill ha lite extra glans på kratsade naglar, kan du använda en bit av bivax med en mjuk trasa sämskskinn.

Elektrisk spik buffertar är dyrare än sina motsvarigheter manuellt, men de ger en mer professionell se. Det går fortare att polera naglarna med en elektrisk buffert och glans är mer jämnt fördelade. Dessa prylar kommer med löstagbar kratsning kuddar av olika gryn. Trampdynorna kommer att behöva ersättas regelbundet, dock, eftersom de liknar grus en handbok buffert och kommer så småningom slits ut. Eftersom kratsade naglar kan inte chip eller visa andra tydliga tecken av slitage, denna typ av manikyr är ganska lågt underhåll. Generellt är spik kratsning säkert att göra en gång per månad. Polering oftare än så här kan bära bort ytan på spiken. Kom ihåg att alltid buff i en riktning och att använda en lätt beröring. Förutom att skada ytan på spiken, kraftfull användning av en spik buffert kan vara ganska smärtsamt.

En intressant punkt att tänka på att använda en spik buffert är att denna metod blir allt vanligare bland män. Även om det inte anses lämpligt för en man att bära nagellack i de flesta sociala kretsar, polering av naglar ger ett rent och välkammat såg som är mycket naturligt. Polering också varar längre än en manikyr med traditionell polish, vilket gör det lockande för dem som inte har tid att bråka med skönhetsbehandlingar som kräver komplicerad skötsel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.