Vad är en Milk Bath?

En mjölk bad är ett bad som innehåller mjölk, vanligen i en pulverform som hydrater som stannar. Människor har bada i mjölk i århundraden för att förbättra deras hud, historiskt, trodde folk att mjölk gjort hud vitare och fastare. Mjölk bad hjälper också till att rengöra huden, ger naturlig peeling, och tenderar att mjuka och släta huden, speciellt när mjölken baden genomförs regelbundet.

Cleopatra är förmodligen den mest framstående historiska personer som använt en mjölk bad, påstås dränka sig i ett bad med mjölk och honung på en regelbunden basis. Många andra historiska gestalter som används mjölk bad för hudvård, inklusive män och den praxis fortfarande vara ganska populär. Många spa erbjuder mjölk bad behandlingar, och det är också möjligt att köpa blandningar mjölk bad för användning hemma, gör din egen mjölk badet är i allmänhet ganska lätt också.

Även om en mjölk bad kan göras med rak mjölk, vanligtvis andra ingredienser tillsätts. Havremjöl, honung, eteriska oljor, och blommor får tillsättas, med dofter som lavendel lugnande den badande, medan orange ger energi. Lite mjölk bad är också blandas med lera som har hud fördelar. Generellt är en mjölk bad mycket mild, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, och det följde med en dusch för att skölja bort och ett lager fuktighetskräm att försegla i fördelarna med mjölk.

Medan en helt enkelt dumpa uppvärmd mjölk i ett badkar, kan det bli rörigt och tafatt. De flesta människor föredrar att använda mjölkpulver, bevattning mjölken långsamt i vattnet, badet fyller. Att säkerställa en jämn blandning, en mjölk bad blandning kan blandas med en liten mängd vatten i en stor skål och sedan hälls i badkaret, vilket eliminerar tendens att klumpa, se till att alla i mjölk är helt upplöst. Den perfekta mjölk bad är ljum och folk i allmänhet ska inte stanna i mer än 10 minuter eller så, eller den naturliga syror i mjölken som bidrar till att påverka huden kan börja orsaka irritation. Om eteriska oljor som används i ett mjölk bad, badande bör vara uppmärksamma på tidiga tecken på irritation såsom stickningar, klåda eller flammigt, upp huden, som ibland människor kan ha speciella reaktioner på eteriska oljor.

När människor tar mjölk bad hemma, är cleanup viktigt. Spas grundar sig oftast på industri-agenter styrka rengöring för att utplåna deras behandling baljor efter användning, samt en vätska som gnugga alkohol tillämpas efter en tvätt kan också hjälpa till att skära ner på rester, se till att badrummet inte luktar MULTNANDE mjölk i månader på slutet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.