Vad är en Makeup spegel?

Kvinnor som bär kosmetika oundvikligen hamna i en situation att försöka sätta på makeup och samtidigt hålla en spegel i ena handen. Ibland är resultaten inte bra. I dessa fall skulle en kvinna få en makeup spegel. En makeup spegel är vanligtvis en dubbelsidig spegel som sitter på en ställning och har gångjärn på varje sida, så att användaren kan använda båda sidorna med lätthet. Ena sidan är normal förstoring, medan den andra sidan kan vara en 4x eller 5x spegel, vilket är användbart för att upptäcka och täcker fläckar i ansiktet. En makeup spegel kan vara nästan vilken storlek och form, så länge på det ger den person som ansöker makeup att använda båda händerna för jobbet. En populär design för en makeup spegel härmar olika belysning miljöer. Dessa har flerårig favoriter sedan slutet av 1960-talet. Dessa speglar har en lampa på varje sida, och olika filter kan ringas upp över belysningen att föreslå olika atmosfärer. Lysrör är grönt, till exempel, så "kontoret" filter är grön, liksom. Filtret för "kvällen" är en mjuk rosa och "dag" filter är klar. Spegeln själv är rektangulär och vänder sig från sida till sida på sin axel. Denna spegel kör cirka US $ 40, och nackdelen är att det är ganska stor och klumpig. En makeup spegel kan vara upplysta, men också relativt kompakt. Bra belysning bidrar till en korrekt tillämpning av kosmetika, så belysta makeup speglar av alla slag är populära.

Inte alla makeup spegel är elaborate, dock. Vissa är bara två speglar inneslutet i plast på en plast stativ. De springer runt US $ 5 på en lågprisaffär. De är också ofta tillgängliga i de tillbehör departementet ett varuhus på ett något högre pris. Alla som köper en makeup spegel bör leta efter en som är en lämplig storlek för det utrymme där den ska lagras. Personen bör också leta efter en spegel som är stabilt och inte förvandlas alltför lätt. Spegeln bör stanna i önskat läge under användning. En makeup spegel kan också vara justerbar höjd, en fördel om spegeln kommer att användas på olika platser.

De flesta konsumenter ska kunna hitta en makeup spegel som är perfekt för deras individuella behov helt enkelt genom att titta i någon affär som bär kosmetik och accessoarer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.