Vad är en Glycolic Facial?

A glykolsyra ansiktsuttryck, som också kan kallas en glykolsyra ansiktsbehandling, är en typ av hudvård behandling där en form av Alfahydroxisyra appliceras på huden för att avlägsna fett och smuts, mjuka linjer och rynkor, och jämnar ut hudton. Detta görs med hjälp av glykolsyra, en syra som kan hittas i den gemensamma sockerrör. Denna ansiktsbehandling bör endast utföras av personer som är utbildade tjänstemän. En Glycolic Facial Cleanser är den mildaste formen av kemisk ansiktsbehandling skal på marknaden idag, och det kommer skal bara det översta lagret av huden. Människor som kan dra nytta av denna typ av ansikts skal är de med lindriga solskador, lätta rynkor och linjer, och milda hudtoner frågor. Om glykolsyra behandlingen läggs in med blekmedel, i ansiktet kan också ta bort några åldersfläckar och blotchiness. En glykolsyra behandling innehåller både en pre-förfarande rutin och en post-förfarande rutin. Innan jag faktiskt glykolsyra ansiktsbehandling, ska en person inte använda några masker, Scrubs, eller andra peeling krämer i ansiktet. Användning av tretinoin såsom töm-A ®, garvare själv, ansiktsbehandling vaxning, eller vitamin A föreningar bör också undvikas för de två dagar före ansiktsbehandling. Ingen som tar receptbelagda läkemedel Accutane ®, som har munsår och blåsor feber, eller vem som är solbränd bör ha glykolsyra ansiktsbehandling.

Skalet själv hjälper kroppen att ta bort död vävnad, gör det möjligt att ersätts med ny, fräsch hud, vilket gör att ansiktet verkar yngre och stramare. Det är här som "skal" delen av ansiktet namnet kommer ifrån. Efter att ha smort med behandling kemikalier, ytan huden får lossnar, exponera friskare hud därunder. efter det att patienten kommer hem, ska hon inte utöva flera timmar. Direkt solexponering bör undvikas, och ett solskyddsmedel används. Makeup kan också användas. Ansiktsbehandling vaxning produkter, vitamin A föreningar, eller töm-A ® bör inte användas för två dagar efter ansiktsbehandling.

Efter en glykolsyra ansiktsbehandling skal, en del människor kan känner täthet i huden, dehydrering, torrhet, och några krustabildning. Huden kan missfärga tillfälligt. Dessa symtom är inte ovanliga, men om de är särskilt besvärlig eller tyckas vara en lång tid, ska kunden kontakta professionella som utfört behandlingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.