Vad är en Fauxhawk?

En fauxhawk är en frisyr som liknar Mohawk. I frisyr är hår på hjässan, och på baksidan av huvudet formas till långa raka poäng. Skillnad Mohawk, står med på fauxhawk inte ett rakat huvud med undantag för centrum remsa av hår. Hair kring fauxhawk kan vara ganska kort. Men eftersom håret finns på sidorna av huvudet, är stilen en fauxhawk eller falska Mohawk. har några hänvisade till fauxhawk ha stilen Mohawk utan engagemang i samma stil. Artister som Pink har lekte den fauxhawk i det förflutna, och utseendet blev mycket populär i början av 2000-talet. David Beckham i fotboll berömmelse krediteras med har infört fauxhawk till Europa.

Men till skillnad från Mohawk, som var tänkt att vara en anti-social förklaring, lekte med stjärnor punk och fans på 1970-talet och framåt, det fauxhawk var mer ett sätt uttalande. Några nya vågen artister gjorde idrotten fauxhawk under 1980-talet, men håret kan kammat ner till en mindre radikal utseende efter behov. Så bra, istället för rakt taggiga håret, kallas en variant också fauxhawk, var att ha en remsa med lockigt hår som löper längs mitten av huvudet. Flesta dock överväga detta en naken imitation av Mohawk eller fauxhawk.

För att uppnå fauxhawk stil, behöver man en mycket hårgelé som kommer att stelna i håret. Vissa använder vaselin istället, vilket kommer att hålla håret på plats, men är en utmaning att avlägsna från håret. Det kan resultera i fett hår i veckor.

Många placera gel i håret och låt håret att bara torka i fauxhawk form. Ample hairspray kan också krävas för att hålla håret från att falla platt. Dessutom kan fuktiga miljöer påverka fäste i fauxhawk.

Vissa tycker om att använda utveckla färgerna på fauxhawk delen av håret. Gemensamma färger är rosa, lila, grön och blå. Andra föredrar svart /vit kontrast och har fauxhawk avsnittet blekt vit, medan naturliga hår är mycket mörkare.

Varianter av fauxhawk omfattar corpohawk, vilket är en mer företagsvänligt och mycket mindre överdriven version av frisyr. Skådespelaren, bär Mr. T ett "frohawk. " Håret lockar tätt, och alla utom mitten delen av håret är rakat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.