Vad är en Curl Booster?

Curl Booster är en hår produkt, och det finns många olika märken, som kommer i antingen en gel eller spray form. Sådana produkter lovar att bidra till att minska frizz i lockigt hår, och även hjälpa till att hålla formade lockar och definieras. Eftersom det finns ett antal märken, curl booster varierar ingredienser och pris. Den dyrare namn märken kan kosta över $ 20 US dollar (USD) för ett litet eller medelstort flaska. Billigare märken som finns på lokala apotek kan fungera lika bra enligt kundens recensioner. Du använder curl booster när håret är vått. Även olika riktningar, används ofta i gelform som gäller belopp dime storlek till klumpar av lockar och scrunching upp dem i en av dina händer. Vissa typer av curl booster rekommenderar att du fortfarande kan föna håret med en diffuser ansluten till din slagtork, eller bara läsa, "stil som vanligt. " är Spray former av curl booster vanligtvis spritzed över huvudet medan håret är fortfarande blött. Vissa formuleringar säger att de kan spritzed på torrt hår för att vitalisera hängande lockar. Oftare om både gelé och spray Curl Booster fungerar bäst på vått hår.

Alla slags gel, styling spray, eller till och mousse kan vara tillräckliga för att uppgiften att ta fram mer läckra lockar med mindre frizz. Återfuktande ingredienser kan hjälpa håret ser slankare och blankare och en aning skyddar håret från skadliga blowdrying. Curl boosters, men kan sägas vara relativt lätta former av dessa produkter, eftersom de inte skulle tynga håret. Du kan också använda curl booster om du har lite vågigt hår, eller om du ställa håret att producera lockar. Före inställning, spritz eller lägg till denna produkt till håret. Det kan minska hår-torktid, och resultera i lockar som har lite mer håll. Personer med vågigt hår som lockar något kan använda en curl-booster för att skapa och forma mer lockar med sina händer.

Ibland gel former av kudden torr och lämna håret känsla hård eller "knaprigt. " Denna känsla kan undvikas om du borsta eller kamma den produkten genom håret, innan scrunching lockar, och sedan om du föna håret. Om du placerar en massa booster på huvudet kan håret kännas lite stel, men detta kan vara ett litet pris att betala för vackra lockar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.