Vad är en Body Polish?

Body polish hänvisar oftast till två saker. Det första är det ofta för att beskriva en skönhet teknik som innebär att avlägsna döda hudceller. För det andra är den term som ibland används för att hänvisa till skönhet produkter som används för en sådan teknik. kan ett organ polska utföras i hemmet eller på ett spa. När en person inte har någon i hushållet för att hjälpa, kan det vara bäst att ha förfarande gjort på ett spa. Det kan vara mycket svårt, om inte omöjligt, för en person att grundligt polera vissa delar av hennes kropp.

Förfarandet innebär normalt en person om platt och med en annan person polska baksidan av hennes kropp. Efteråt samma görs på framsidan. Efter avslutad Body Polish, nästan hela kroppen borde ha polerad. Ansiktet och könsorganen kan komma att undantas från denna behandling. När poleringen är klar, den person som i allmänhet sköljningar själv. Detta bör inte förväxlas med tvätt. Produkterna används för att utföra den här tekniken ibland kallas body polish. De kan också kallas Scrubs eller Exfoliators. Sådana produkter har i allmänhet någon form av slipmedel komponent, såsom salt eller nötskal blandas med en kräm eller olja.

Sköljning är enbart att befria kroppen av slipande partiklar. En person bör försöka behålla de oljor och fuktgivande ämnen som ingår i polering produkten. Efter det att personen har sköljt, är hon vanligtvis gned ned med mer olja, kräm eller lotion. Till skillnad från en massage, som vanligtvis erhålls för nöje eller avkoppling, det finns flera fördelar med att ha ett body polish. Ena vanligaste noteras är att denna teknik exfolierar lager av död hud.

Ta bort död hud är viktig av flera skäl. Död hud tenderar att göra en persons kropp ser matt och ohälsosamt. Det kan också minimera effekterna av aktuella hälso-och skönhetsprodukter.

Hud som har slipats inte bara tenderar att se bättre, men det tenderar också att må bättre. Huden är sannolikt att känna sig smidigare och mjukare efter en kropp polish. Det är också sannolikt att vara mer än hydrerade före undersökningen.

Body polering förfaranden kan ta bort smuts och olja uppbyggd. Det bidrar också till att stimulera cellerna att producera nya, friska hudlagren. Vissa människor som är anhängare av alternativa healing tror det finns många terapeutiska fördelar för kropp polering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.