Vad är en Bad Hair Day?

Få grooming rutiner är fylld med mer fara än hår styling. En slip av borste eller en enda ströva plåster kan förvandla ett lovande hår dagen till den katastrofala vändning som kallas dålig hår dag . En dålig hår dag är resultatet av en frisyr blir mer av en "hår inte" som den dag bär på. En persons hår skulle kunna bilda trassel, utveckla en TJUSARLOCK, hög högre på ena eller bli hopplöst ohanterligt på grund av alltför torrhet eller fukt.

För en person upplever en dålig hår dag, ofta går längre än att bara ha rörig hår. När en kombination av faktorer bidrar alla till ett huvud fullt av dåliga, ohanterliga hår, resten av dagliga grooming rutinen kan också falla isär. Ibland dålig hår kan korrigeras genom tvättning eller yrkesmässigt använder hårprodukter, men tid att förhindra en dålig hår dag är tid tas ifrån en annan viktig del av en persons morgon rutin. För många människor är att ha en dålig hair day är en förebåda olyckliga saker att komma. En orsak till många människor fruktar har en dålig hår dag till följd av den mängd betoningen på en frisyr. När en persons hår Tillsammans perfekt och sitter kvar i timmar, ger det ofta en känsla av förtroende. Andra ser den personen i bästa möjliga ljus, inte distraherad av en herrelös plåster på hår eller en onaturlig Pompadour. När hår, kropp och själ arbetar i harmoni, anses det allmänt en bra hår dag.

A Bad Hair Day, däremot, kan innebära att en person känner helt out-of-sync. Självförtroende, speciellt när det handlar om andra ansikte mot ansikte, kan verkligen lida för en dålig hår dag. Det finns även en nivå av självmedvetenhet som andra verkar vara mer inriktade på en dålig frisyr än på den aktuella frågan. När en persons hår är inte tränas för att hans eller hennes tillfredsställelse, är tanken att ses på en offentlig plats hela dagen kan vara nedslående.

Ibland frasen " Bad hair day "används metaforiskt för att beskriva en dag fylld med en rad olyckliga händelser. Om en person verkar vara uppleva bara otur och dåliga nyheter, han eller hon kan filosofiskt kalla det en dålig hår dag .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.