Vad är Wrinkle Filler?

Wrinkle fyllmedel är produkter som används för att minimera förekomsten av rynkor i ansiktet och halsen. Medan det finns ett antal olika föreningar som används för att fylla i rynkor, metoden för ansökan är i allmänhet densamma. Wrinkle filler är oftast injiceras direkt i den mjuka vävnaden under det översta lagret av huden, vilket bidrar till fyllig området och släta ut den skrynkliga yta.

Vanligtvis är användningen av en rynka filler föregås av användningen av någon form av yttre primer. Aktuell krämer som används för att skärpa ansiktet och halsen hud tillämpas innan några injektioner eller snitt görs. Många av dessa grundfärger som används som förberedelse för injektion av en rynka fyllnadsmedel liknar makeup primer eller hud produkter primer som är tillgängliga över disk. Genom att använda dessa grundfärger i förväg hjälper till att göra det lättare för professionella administrera wrinkle filler för att få en bättre uppfattning om hur mycket spackel ska injiceras i syfte att uppnå ett naturligt utseende.

Medan det finns ett fåtal typer av rynkor fyllnadsmedel som har använts i flera årtionden, har många av de mer populära alternativen i dag endast har utvecklats de senaste tjugo åren. Många av de nyare typerna anses förbättringar jämfört med äldre produkter. Det bör dock noteras att det inte finns någon rynka fyllnadsmedel som är allmänt anses vara det bästa alternativet för alla.

En av de mer populära typer av rynkor spackel på marknaden idag är kollagenbaserade fillers. Dessa anses i allmänhet ge märkbara resultat, väga mindre risk för en negativ reaktion med celler i huden, och bidrar till att ge ett utseende som är mer naturliga. Men vissa konsumenter föredrar att inte använda sig av kollagen injektioner, när effekterna kommer endast pågå under en relativt kort tid i jämförelse med vissa andra ämnen.

Syntetiska rynka filler föreningar, särskilt de med en polymer bas, är att få en stor uppmärksamhet. Anses vara mer varaktig än många av de andra alternativen är effekterna allmänt erkänt att ge en betydande förändring av utseendet. Men vissa patienter behandlade med syntetmaterial inte rapporterar några biverkningar samt ett visst obehag i det allmänna vid injektionsstället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.