Vad är Vardagslyx?

Vardagslyx är dagar som är helt regelbunden med spa-behandlingar och tjänster. Många spa erbjuder paket som behandlar gäster till massage, hudvård behandlingar, och även lätta måltider under hela dagen. Vardagslyx börjar vanligtvis i mitten på morgonen och varar till sent på eftermiddagen eller tidigt på kvällen.

Under en skämma dag, är badgäster behandlas tjänster från topp till tå. Vardagslyx omfattar normalt ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och pedikyr på resvägen. Body wraps, exfolierande body scrub, och hår styling tjänster är andra behandlingar som kan avnjutas under en hel dag av vila och skönhet. Eftersom Vardagslyx inkluderar lunch, är det vanligt att kurorter att erbjuda ljus, hälsosam mat till kunder som njuter dagslånga paket. Dessa rätter kan beställas in eller upprättats av en på plats kock. Det är vanligt att kurorter att erbjuda vegetarisk, vegan, microbiotic, glutenfritt, och lågt kolhydratinnehåll alternativ.

Vanligtvis spa möjligt för kunder att skräddarsy sin behandling efter deras specifika behov. Om exempelvis en kund hade ont i axlarna från att arbeta långa timmar framför en dator och befann sig torr hud på grund av vinterväder, kunde hon ha fokus massageterapeut på hennes övre ryggen, och se till att estetiker fokuserade på hennes torra huden under ansiktet. Flesta spa erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar och massage att välja mellan. Det är vanligt att kurorter att erbjuda Hot Stone massage, svenska massage och Shiatsu massage. Spa menyer också ofta inkluderar ansiktsbehandlingar att återställa balansen i huden, ansikts bekämpa tecken på åldrande, och ansiktsbehandlingar för att behandla torr hud. Det är också möjligt att skräddarsy manikyr och pedikyr för att tillgodose specifika behov och smak. Många spa har anläggningar på plats att gästerna kan njuta av mellan behandlingarna. Sådana anläggningar kan inbegripa ett ångbad, bastu och solarium. Att använda sig av sådana anläggningar kan vara lika trevlig som behandlingarna själva.

Vardagslyx på spa kan vara ganska dyra eftersom de innehåller många behandlingar och kräver tillgång till olika specialister. Förutom de avgifter för varje behandling, är det också praxis att ge dricks varje person som förformer en spabehandling. Ett mycket billigare sätt att njuta av en dag av skönhet och avkoppling är att schemalägga en hemma. Detta kan göras genom att avsätta en hel dag som kommer att ägnas helt själv pampering. Vissa spa-behandlingar som kan avnjutas i hemmet är ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Det bästa avslutning på ett skämma dag hemma är ett långt skumbad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.