Vad är UV-Gel naglar?

UV gel naglar är en typ av konstgjorda naglar. En kvinna kan få dem att tillämpas på hennes naglar som ett alternativ till akryl naglar om hon vill att hennes naglar för att se längre, jämnare och starkare. UV gel naglar är gjorda av en speciell luktfri gel som appliceras på en persons vanliga spik och sedan botade. Vanligtvis är de botas med ultraviolett ljus, varför de kallas UV gel naglar. Ibland är dock gel naglar botas med en kemisk istället.

De flesta människor har UV gel naglar tillämpas i en salong. Tillämpa UV gel naglar, tillämpar en manikyr en gel som består av en kombination av polymerer och monomerer till en persons naturlig nagel. Hon lägger sedan spiken i ultraviolett ljus för att bota. Vulkningen tar oftast bara ett par minuter. När lagringen är klar, UV gel naglar kan målas och inredda för att passa kvinnans unika smaker. Ibland kvinnor väljer att inget ljus gel naglar istället för de mer vanliga UV gel sort. Dessa spikar tillämpas på samma sätt men som inte kräver UV-ljus för att bota. Istället kan en manikyr pensel eller spray en bota kemisk ut på inget ljus gel naglar. Ibland kan dock gel botas genom att doppa naglarna i vattnet istället. Samma effekt uppnås, oavsett bota metod som används. att dekorera UV gel naglar, vissa människor väljer vanliga nagellack. Andra kan ha naglarna retuscherade. Det är värt att notera att vissa människor har konstaterat att nagellack håller sig till naturliga och akryl naglar bättre än gel naglar.

UV gel naglar sägs att se mer naturliga än andra typer av konstgjorda naglar. De har också ett mer glänsande utseende. Många människor tycker att de är ett trevligt alternativ till akryl naglar, inte bara för att de ser mer naturliga, men också på grund av den tid som krävs för att få dem att tillämpas. De botar vanligen snabbare än akryl naglar och kräver mindre arkivering.

Det finns några nackdelar med att välja UV gel naglar, dock. Först dessa naglar är inte lika starka som akryl naglar. När de bryter, de är oftast svårare att fixa hemma. Detta eftersom de kan splittras istället för att bryta på ett sätt som möjliggör tillfälliga reparationer med lim. Dessutom används den här typen av konstgjorda naglar registrering som borttagningen, blötläggning dem, utan att lämna, är inte effektiv för borttagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.