Vad är Toupee Tape?

Toupee band är en form av lim som används för att säkra en tupén eller peruk till hårbotten medan slitna. En tupén är en anpassad peruk, allmänhet bärs av män, och är gjord för människor som behöver eller önskar att bära en peruk endast periodvis eller tillfälligt. Således är tupén tejp en form av tillfälligt lim gjorts för postischer i motsats till fasta hår limning eller ersättning.

Mycket lik självhäftande bandage, är tupén band finns i en mängd storlekar och former. Toupee band är dubbelsidigt och många bitar är helt enkelt raka, Precut strips. Toupee tejp finns även i rullar att klippa till önskad längd. Andra former inkluderar böjda och vinklade bitar för tillämpning runt öron, nacke och framsidan av hårbotten. De flesta människor gäller tupén tejp till gränsen av sin peruk samt center och konstaterar att vissa former fungerar bättre än andra beroende på formen på huvudet och peruk. Det finns ett antal tupén tejp tillverkare och ofta gånger återförsäljare där en peruk eller tupén köps kommer att rekommendera lim. Var noga med att få en varaktig lim som kommer att pågå under den tid slitage att undvika obekväma situationer och främja förtroendet att din peruk kommer att stanna på plats. Om du har mycket känslig hud, kan det vara bäst att testa en liten bit av lim på hårbotten innan du ansöker tupén tejp på hela hårbotten.

Flesta tupén tejp lim är tåliga nog att hålla hela dagen och man har några lim rester kvar efter borttagning. Lim flyttpersonal som är speciellt konstruerade för att avlägsna resterna säljs där tupén tejp säljs och är vanligtvis mjukare på huden. Kommer dock isopropylalkohol gnugga alkohol också effektivt avlägsna lim rester också, fast det brukar vara uttorkning av huden.

peruk och tupén butiker kommer också att passa dig för din peruk och visa en korrekt tillämpning av lim. De kan också presentera alternativa former av lim som hjälper dig att upptäcka vad som fungerar bäst för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.