Vad är Thermal Mud?

Thermal lera är ett mineralrikt, vulkaniskt ursprung lera som erhållits från regioner med hög termisk aktivitet. Även om olika regionala lera sorterna kan variera i färg, mineralhalt, lukt, spårämne innehåll och så vidare, de har alla en djup rengöring, peeling, mjukgörande och regenerativ egenskaper. Av denna anledning är det helande gyttja används i många skönhet och terapeutiska behandlingar. Olika hudvårdsprodukter såsom termisk lera masker, är termisk lera tvål och termisk hud lera lotion göras från leran, och dessa kan köpas från spa, hälsocentraler och online skönhet återförsäljare vård. Den grundläggande helande egenskaper termiska lera beror på dess höga innehåll av mineraler och spårämnen. De mineraler som finns i leran innehåller aluminiumoxid, kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, kisel, natrium, svavel och titan, och några av spårämnena är kobolt, koppar, mangan, molybden, selen och zink. Aluminium silikat, svavel och zink är särskilt viktiga för behandling av eksem, akne, sår, tumörer, brännskador, sår och en mängd andra hud-relaterade klagomål.

leran appliceras på det angripna hudområden, kvar i flera minuter och sedan tvättas bort. Den antiseptiska och antibiotiska egenskaper termisk lera lindra inflammationer, kämpa mot infektioner orsakade av bakterier och andra patogener, eliminera toxiner och stärka immunförsvaret. Den värme som alstras i gyttjan ansökan förbättrar hudens omsättning och kisel i leran underlättar bildandet collagen fiber. Detta i sin tur bistår med förnyelse av vävnadsdöd, och huden kan läka med minimal eller ingen ärrbildning.

Skin lera ansiktsbehandlingar är utmärkta för rengöring och närande huden. Pimpsten partiklar i leran fungerar som peeling agenter, rengöra huden porerna och få bort döda hudceller. Leran absorberar också överskott oljig sekret från huden. Den fuktgivande egenskaper termiska hud lera kan hålla huden ser välnärda, strålande och smidig.

termiska hud lera regelbundet kan bidra till att bevara huden i gott skick. Leran kan uppväga effekten av fria radikaler och bromsa huden processen cellen oxidation. Detta bromsar hudens åldrande och rynkor bildas.

Personer med muskelvärk och smärta kan ofta få hjälp att ta sig ett termisk lera massage. Leran har en lugnande värme som slappnar av musklerna och hjälper användare att känna sig utvilad och utvilad. Det är en bra idé att få massage precis före sänggåendet för bästa resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.