Vad är Stylist Shears?

Stylist saxar är specialkemikalier saxar som är avsedda att användas för att skära hår. De är också ibland som stylist sax eller klippning sax. Eftersom stylister vanligtvis förväntas leverera alla sina egna verktyg, äger varje stylist hans eller hennes eget par stylist plåtsaxar, och de är ett av de viktigaste verktygen nyttjas av stylist i det dagliga arbetet. Ett antal företag gör håret saxar i olika stilar, och det finns flera leverantörer som säljer den till hjälp klippning produkt.

saxar som används för att skära håret måste vara oerhört vassa. Stylist saxar är utformade för att hålla en kant väl och att ta en kant lätt, så att de kan slipas med lätthet. Saxen finns i olika blad längder och med olika handtag mönster, med stylister välja en stil de känner sig bekväma med. De flesta tillverkarna producerar även vänsterhänta versioner av sina saxar, så att stylister som är vänster dominerande kan använda specialitet sax som blir bekvämare för dem. En typisk par stylist sax levereras med ett skyddande fodral. Fallet är utformade för att skydda bladen när de inte används, hindrar dem från kluvet blir, rostade eller på annat sätt skadad. Använda ett skyddande fodral skyddar också människor, så att den skarpa knivar är undanstoppad så att folk inte kan skada sig själva rotat i en låda eller säck för rätt verktyg. Man kan också köpa skyddande fall, för det fall att ett ärende raster eller ett par saxar säljs utan ett mål. I likhet med andra saxar, stylist saxar måste underhållas väl för att fungera korrekt. Eftersom de ofta används i fuktiga miljöer, är det viktigt att torka dem så att fukt inte sitta på bladet och olja saxen regelbundet så att de öppnas och stängs med lätthet. Bära saxen i ett fall också skyddar dem från påverkan som skulle kunna kompensera bladen. Grund av oro för spridning av sjukdomar, några stylister gör också en vana att desinfektera sina saxen mellan klienter, i vilket fall en säker produkt för användning på metall bör utnyttjas.

Förutom standard stylist saxen, är det också möjligt att köpa gallring sax. Gallring saxar grepp mindre hår i taget, och används för gallring hår utan att ändra utseendet för mycket. Personer med tjockt hår kan använda gallring saxar hemma för att bibehålla deras frisyrer och håller håret under kontroll, och en stylist på en salong kan använda gallring sax för samma ändamål, eller som en del av den övergripande KLIPPNING process på en klient med tjockt hår .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.