Vad är StriVectin?

StriVectin ® är ett sortiment av produkter hudbehandling distribueras av Klein-Becker ®. Produkterna är utformade för att minska rynkor och förbättra hudens ton och övergripande hy. Utropat som "bättre än Botox ®", har denna hudvård linje revolutionerat kräm mot rynkor marknaden.

StriVectin ® inte börjar som en kräm mot rynkor. Ursprungligen var formulerade det att behandla hudbristningar. När prover gavs till de anställda och konsumenter av Klein-Becker ® som en del av en marknadsundersökning, var rören endast är märkta "aktuell grädde". Detta ledde till en del människor felaktigt använda StriVectin ® som en ansiktskräm i stället för att tillämpa den hudbristningar på kroppen. Intressant nog fann dem som tillämpas på kräm på deras ansikten att det syntes att effektivt minska rynkor. Den viktigaste ingrediensen i StriVectin ® produkter är palmitoyl-pentapeptide-3 (Pal-KTTKS). Peptider är aminosyror som är kopplade till varandra. Denna speciella kombination av fem peptider minskar uppkomsten av rynkor genom att stimulera produktionen av kollagen, elastin och glucosamnoglycans i huden. Pal-KTTKS motverkar gallring och förlusten av hudens elasticitet i samband med åldrande.

Skin förlorar elasticitet över tid och får skador från ett antal källor. Exponering för rök, vare sig från att aktivt rökning eller passiv rökning, rynkor ökar, torkar huden och utarmar C-vitamin i huden. Solen kan orsaka fräknar, fläckigt, rynkor och rinningar. En stillasittande livsstil bidrar också till att huden åldras eftersom det inte främjar ett optimalt blodflöde, en nödvändighet för yngre hy. Stress och sömnbrist är också ett viktigt bidrag till bildandet av frown lines, uppsvullna ögon, mörka ringar och rynkor.

Oavsett orsakerna, åldrande hud lider av en utarmning av elastin och kollagen. De peptider i StriVectin ® minska rynkor genom healing vävnader och celler som hud, medan återuppbygga elastins och fibrer kollagen. De ytterligare utdrag i det arbetet med peptider som återfuktar och huden.

Kliniska studier jämfördes effekten av StriVectin ® med krämer som innehåller retinol, vitamin C, eller placebo. Framsteg har fastställts med hjälp av bildanalys av hudton och rynkor. Två månader, konstaterades StriVectin ® arbeta ungefär en och en halv gånger snabbare än retinol, utan irritation och inflammation ofta förknippas med retinol krämer.

Other alternativ för att behandla åldrandets effekter på huden är kemisk peeling, behandlingar dermabrasion eller Botox ® injektioner. Alla dessa vanligen utförs av en professionell och kan vara påträngande eller irriterande. Varje behandling kommer att förbättra utseendet på huden under en kort tid, men fortsatt användning av peptid krämer för fortlöpande, kontinuerlig resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.