Vad är Spa Stolar?

Spa stolar finns stolar som är specifikt konstruerade för användning i salongerna. Ett brett utbud av spa-stolar finns tillgängliga, beroende på användningsområde. Många innehålla funktioner som inbyggd warmers för klient komfort, och andra kan innehålla funktioner som mul bad för administration av fotvård. Ett välutrustat spa kommer att ha ett sortiment av spa-stolar, och dessa bekväma stolar som ett av de förmåner av spa erfarenhet från många av kunderna. En grundläggande spa stol är helt enkelt ett justerbart, bra stoppad stol som möjliggör en salong arbetstagare arbetar på kundens hår, ansikte och naglar medan kunden sitter bekvämt. Dessa stolar kan ofta höjas och sänkas för att utföra olika åtgärder som krävs, och de kan ha omkonfigurerbara armstöd och rygg också. Vanligtvis kommer ett spa stol täckas med plast, vinyl, eller annat material som lätt kan rengöras mellan klienter för en hälsosam miljö.

finare spa-stolar kan innehålla funktioner som automassagers att gnida kundens rygg, eller warmers som håller Toasty spa stol, medan den är i bruk. Dessa stolar kan också ha tidningen rack, koppen innehavare, och andra bekvämligheter till så att klienterna kan koppla av medan stylister arbeta med dem. Spa stolar som är utformade för pedikyr också ha en pedikyr badkar bifogas. En grundläggande pedikyr stol bara kan ha ett utrymme att placera en balja med vatten i blöt och tvätta fötterna. Men många har baljor som är anslutna till avlopp, så stylister att fylla och tömma badkaret regelbundet genom fotvård processen. Badkaret kan också ha funktioner som dimmer och strålar så att kunden finner upplevelsen mer njutbar. Vanligtvis är en fotpall också monteras på en pedikyr spa stol, se till att kundens fötter kommer att vara bekväm medan spa staffer utför pedikyr.

Många företag konstruktion också spa stolar med utrymmen för lagring och accessorizing avföring och kärror utrustning. Eftersom många spa göra ett medvetet försök att utforma ett väl samordnat och eleganta rum, dessa spa stolar är mycket populära. Det är dessutom ofta möjligt att hitta utbytbara skal för spa stolar så att färger och teman kan lätt ändras.

En bra spa stol kan utgöra en väsentlig investering. Utförligare stolar kan vara oerhört dyrt, och spa brukar gå mycket långt för att ta hand om sin utrustning av detta skäl. Ett spa stol måste också vara lätt att hålla ren och SNYGGA, så att ett spa kan försäkra beskyddare av en hälsosam upplevelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.