Vad är Solar naglar?

Solar naglar är en typ av konstgjorda naglar, liknande akryl. De ser ut som en fransk manikyr, med en rosa nagelbädden och vita tips. Vissa nagelsalonger bara nämner regelbundet akryl naglar i fransk manikyr stil som sol naglar, men andra använder en något annorlunda formel som erbjuder en rad förbättringar jämfört med vanliga akryl konstgjorda naglar.

Solar naglar är ofta dyrare än akryl, men de behöver inte fyllas så ofta. De får vidröras upp var tredje vecka, i stället för varannan vecka för akryl. Solar spik är mer hållbara än traditionell akryl produkter, och inte missfärgas i solen eller i solariesalonger, medan standard akryl har en tendens att gulna med tiden. Vissa människor tycker att sol naglar har ett glänsande utseende än andra konstgjorda naglar typer som inte tråkig mellan fyllningar. Medan sol naglar är motståndskraftiga mot sprickbildning och chipping, är det viktigt att inte låta dem växa alltför länge mellan fyllningar, eller så kan de bli mer mottagliga för brott.

Akryl konstgjorda naglar ibland används som en förlängning på slutet av naturlig nagel, medan sol naglar alltid appliceras direkt på nagelbädden. De tillämpas i två steg, efter spikarna är förberedda. Innan solar naglar tillämpas, utgör de naturliga naglarna rengöras, kratsade, och arkiveras så att konstgjorda naglar materialet följa. Nästa, den vita delen appliceras på hela nageln, sedan den rosa delen är målad på nagelbädden, lämnar tips vita. Samtidigt tar hand om sitt naturliga naglar är alltid det hälsosammaste alternativet är det tidskrävande och intensivt arbete. Med sol konstgjorda naglar, har man inte oroa sig för att vara lätt på naglarna, eftersom de är mycket starka. Dessutom är det inte nödvändigt att använda nagellack alls på grund av sin franska manikyr utseende, till skillnad från vissa andra konstgjorda naglar produkter.

Det är fortfarande viktigt, men att sköta hälsan hos dina naturliga naglar. En skicklig manikyr kommer se till att inte låta konstgjorda naglar produkter kontakt med huden, eftersom de kan orsaka irritation eller allergi. Kontrollera också att din manikyr använder en hand-fil för att förbereda dina naglar istället för elektriska verktyg, och låter gamla konstgjorda naglar suga bort försiktigt i aceton istället bända bort dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.