Vad är Rakning Speglar?

Rakning speglar, i lösaste definition, är alla små speglar som en gentleman kan använda för att rakningen. Män har länge kämpat striden med traditionella speglar och ser glasögon, eftersom med varmt vatten tenderar att ånga upp vanliga speglar. Dessutom många män föredrar att raka i duschen, och det finns praktiskt taget inget sätt att hålla en standard spegel från imma upp medan det varma vattnet är igång.

Lyckligtvis speglar tillkomsten av rakning som är fogless har mesta löste detta problem för män. Dessa är vanligen en av två typer. De innehåller ett värmeelement i den spegel som håller dimma från att bildas på spegeln, och de har en speciell genomskinlig hinna beläggning på spegeln, som också motsätter ånga. Eftersom en bra idé kan alltid göras bättre, många kommer med många andra funktioner, inte nödvändigtvis i samband med processen för rakning. Du kan säkerligen köpa fristående rakning speglar som har dimma free features. Oftare, speglar de mest populära typer av fogless rakning kan installeras i en dusch eller bad konsol. De kan också ha klockor, så en lång dusch inte gör dig sen till jobbet och radio, så du kan sjunga till dina favoritlåtar eller fånga upp de senaste nyheterna. Vissa rakning speglar också funktionen förstoring, vilket kan bidra till mer precisa rakning.

Kvinnor kan också njuta av bekvämligheten med fogless rakning speglar, särskilt om badrum trafiken är intensiv. Efter flera duschar har ångat upp ditt badrum, lägga makeup på kan vara en knepig uppgift, som kan hitta en irriterande hår och plockning det. Med en handdator eller fristående fogless typ av spegel som erbjuder förstoring kan vara det bästa försvaret när de delar badrum. Dessutom speglar rakning installerade i duschar kan bidra till att du har alla dina mud mask, eller sköljas schampo helt ur håret. Och både män och kvinnor kan få klocka eller funktioner som radio.

Alla rakning speglar är lika. I anekdotiska recensioner, de flesta konsumenter varna för att köpa dessa med extra tjänster där priset verkar för bra för att vara sant. Det visar sig, är priset ofta för bra för att vara sant och fogless funktioner kanske inte sista, eller radio eller LED-klocka kanske inte fungerar korrekt.

För trimmade, speglar installerbar rakning med extra funktioner, att planera tillbringa minst $ 50 (USD). De som erbjuds för mindre ofta besviken. För enkla handhållna eller fristående rakning speglar med fogless funktioner kan du oftast köpa en på 20 USD sortiment.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.