Vad är Palm rullande?

Palm rullande är en teknik som används för att skapa en spiral frisyr. Det är oftast används på människor med afrikanskt ursprung, eller någon med hårt ringlad eller hoprullade hår. Även om det kan bäras som en stil på egen hand, det är också ett lämpligt sätt att börja växa dreadlocks. Den högra handflata rullande tekniken innebär en ljus hairdress, helst med några innehar eller gel. Bivax bör inte användas, eftersom det är mycket svårt att tvätta ur håret. En person kan palm rulla sitt eget hår, men kommer förmodligen att behöva hjälp av en stylist eller vän att framgångsrikt stil på baksidan av huvudet.

Palm rullande bör ske på färskt schamponeras, conditioned, fuktigt hår. Det blir lättare att kamma igenom lockar om de är fuktiga till våta. Som palm rullande tekniken fortskrider kan vattnet spritzed ut på håret när det torkar under styling processen. Till att börja Palm rullande kommer en stylist del av håret i små delar, helst inte större än 1 cm (2,5 cm) kvadrat. Diamantformade uppbrott kan också användas. Håret måste vara minst 2 inches (5,1 cm) långa för Palm rullande. När en sektion av hår är skildes åt av en hår produkt skall tillämpas och kammade genom att reda ut eventuella tovor.

stylist kommer att börja arbeta nära hårbotten och placera den del av håret mellan palmerna hans händer. Dels förblir mestadels fortfarande, medan den andra handflatan skaver mot det i en riktning. Detta gör att håret att bilda en spole form. The Palm rullande kommer att fortsätta ända till slutet av håret avsnitt.

För att uppnå palm rullar som håller bra bör håret vara i sin naturliga, un-rätade stat. Kemiska straighteners kommer att göra håret alltför hala och rakt att hålla fast sig. Ju mer tätt hoprullade håret, desto lättare blir det stannar på plats. Hår som är löst ringlad eller vågig kommer inte att hålla palm rullar på plats och utan hjälp från en stark gel eller klippa hår. Hår kan schamponeras medan den i handflatan rullade stil, men löst krusat hår kommer sannolikt att slappna av och kan behöva operera.

Att odla dreadlocks från palm rullar bör bäraren lämna stil på plats. Det kommer sannolikt att bli nödvändigt att åter rulla spolar som håret växer. Det är viktigt att en stylist eller den person som bär stil fortsätta palmen rulla i samma riktning så att den rullar håller sin form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.