Vad är Micro Rastaflätor?

Micro flätor är en unik frisyr som består av tiotals eller hundratals små enda flätor. Särskilt populärt i afroamerikaner, har denna eleganta utseendet blivit en modeikon i det moderna samhället. När sätta in korrekt kan mikro flätade frisyrer bibehålls under flera månader med vederbörlig vård.

Flätade frisyrer liknar små flätor är populära i Västafrika. I det västerländska samhället, har stil bli en naturlig söker både män och kvinnor. Eftersom skapandet av stil är ett arbete intensiv och lång process som kan förvaras i flera månader, är stilen fortfarande relativt sällsynt, men är erkänd av många sätt experter som en märklig utseende.

Oftast är flätor tas i håret av en professionell frisör som har erfarenhet med behov av stilen. Håret ofta gå igenom en djup conditioning process innan fläta för att undvika skador. Eftersom stilen är krävande på håret, kan människor med sprött hår eller känslig hårbotten vill undvika att bli mikro flätor. Beroende på längden på ditt hår och metoden för flätning används en professionell fläta session kan ta upp till 12 timmar. För dem med tunn eller för kort hår kan syntetiska bitar läggas att skapa en bättre överblick med fler flätor.

Micro flätor kan bäras på en mängd olika stilar, så snart de ursprungliga fläta görs. Som vanliga hår, kan det dras in i en hästsvans, bulle, eller halv-up stil. Den kan också användas för att skapa stora flätor eller franska flätor. Några små flätor kan även vara ringlad med rullar eller en locktång, men försiktighet bör iakttas eftersom detta kan leda till ytterligare skador eller brott.

Underhåll av stilen börjar före flätor sätts in, oftast med en djup konditionering eller varm olja behandling på salongen. Eftersom regelbunden schampo och balsam kan lämna rester på flätor, rekommenderas att rengöring sker med en torr eller urvattnade schampo. Eftersom flätor börjar vid hårbotten, lämna det delvis exponerade, bör man för att återfukta hårbotten medan du har mikro flätor. Du kanske också vill DAB solskyddsmedel på din hårbotten för att undvika hudskador eller brännskador.

Micro flätor ofta accessorized med olika hår ornament. Pärlor kan vävas in i delar under fläta, skapa en livfull, mångfärgade utseende. Hårtillbehör kan också fästas på undersidan av varje delar, såsom klipp, pärlor och ädelstenar. Detta kan lägga sort färg till frisyren och ta det från casual dagen hår till en elegant, Dressy titta på nolltid.

Om du försöker för ett helt nytt utseende till det senaste du några månader, överväga att tala till en professionell om mikro flätor. De kommer att kunna berätta för dig om ditt hår kan motstå processen utan skada, och kan möjligen leda dig i riktning mot en liknande, enklare stil om flätor skulle skada ditt hår. Fläta ger dig en vacker och sticker ut titta, se till att fånga ögon och locka varsel runt varje hörn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.