Vad är Hair Shears?

Hair saxar är mycket vass sax som är utformad för skärande hår. De kan delas vanligen in i tre kategorier, inklusive hår saxar för kapning hår, gallring hår och Texturizing hår. En frisör har sax för alla dessa användningsområden i hans eller hennes salong, vanligen i olika storlekar. Förutom håret plåtsaxar, kommer salongerna också rakhyvlar för stilar som kräver ett trubbigt, razored titta. Den typ av hår sax du köper kan ha stor inverkan på priset. Prisskillnaden kommer från tillverkningsprocessen, och metallen som används, stål och titan är mycket vanliga. De flesta stylister rekommendera köp av bästa kvalitet sax du har råd, men det finns billigare som är tillgängliga för fri konsumtion eller för studenter som just har börjat.

Många människor också använda hår saxar hemma att trimma eller Även stil egna hår, även om detta kan vara riskabelt om du inte praktiseras och lita på dina förmågor. Små hår saxar som används för att klippa trubbiga lugg kan vara ett utmärkt sätt att spara pengar, trots, snarare än att behöva besöka stylist var några veckor när din lugg växa. Hair saxar också kan användas hemma för styckning och styling peruker, vilket är ett bra sätt att öva innan du provar den på ditt eget hår.

Hair sax måste hanteras varsamt för att undvika skador. Saxen ska aldrig användas för att skära något annat än hår, att göra dem så skarp som möjligt och de bör hållas i ett ärende. Ibland kan håret plåtsaxar köpas i ett paket som också omfattar rakknivar, ett fall, olja för saxen, klippa hår, och en styling kam, bland andra objekt. För ett nytt företag, eller någon som vill minska sina hår eller familjens hår hemma, köper ett sådant paket kan vara ett bra sätt att komma igång.

Vissa hår plåtsaxar också komma i roliga färger och mönster, liksom de som är speciellt utformad för vänsterhänta stylister. Shears är också ofta utformade för ergonomisk komfort, så om du hittar din sax vara obekväma att använda, kan det vara bra att åka runt och prova olika tillverkare. Mest erfarna frisörer bli väldigt noga med saxen de använder, och ingen enda par är idealisk för alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.