Vad är Face Scrub?

En face scrub är en peeling produkt som har utformats speciellt för användning i ansiktet. Huden i ansiktet är mer känslig än huden på andra delar av kroppen, och därför att deras ansikten ser en hel del slitage, kräver särskild uppmärksamhet när det gäller hudvård. Av denna anledning är det viktigt att använda Scrubs märkt för användning i ansiktet på ansiktsbehandlingar i stället för allmänna exfolierande Scrubs, varav vissa kan vara för hård för användning i ansiktet. Det finns flera orsaker att använda ett ansikte scrub i hudvård. Scrubs arbete genom att ta bort döda hudceller och lämnar efter sig ett lager av yngre, friskare hud bakom. Regelbunden användning av en Exfoliant kan hålla huden mjuk och glödande, genom att ständigt utsätta ny hud. Många har scrubs även moisturizers, så de ge näring åt huden och avlägsna döda hudceller. Användning av en face scrub kan också ta bort kvardröjande ansikts smink som kanske inte varit helt rengjorda tidigare. P

Facial Scrubs görs med ett mjukt slipmedel som är konstruerat för att dra bort döda och döende huden när man är försiktigt gnuggas i ansiktet. Vissa människor tillämpa ansikte scrubs hand, placera en liten del av scrub på fingrarna och försiktigt massera ansiktet, medan andra lade ansiktet scrub på en kosmetisk pad och gnid pad över ansiktet. I båda fallen ska lätt massage och regelbundna cirkulära rörelser användas med ett ansikte scrub för att se till att hela ansiktet är täckt utan att vara alltför hårt i ansiktet. Efter att ha använt en skura, kan ansiktet sköljas och sedan återfuktad. Ett antal saker kan användas som en Exfoliant i ett ansikte Scrub, inklusive bambufiber, mark skal nötter, havregryn, socker och frukt massa. Hårdare exfoliants som grund pimpsten, sand och salt används inte i ansiktet scrubs. Förutom de Exfoliant, en face scrub innehåller vanligtvis en transportör olja eller kräm som används för att hålla Exfoliant i en suspension, tillsammans med en doft av något slag, som ofta tillhandahålls av en eterisk olja som också antas främja avkoppling eller väl välbefinnande.

De flesta Drug Stores och skönhet leverantörer vård bära en rad ansikte scrubs. Om möjligt bör du testa en face scrub innan du köper den. Det bästa sättet att testa en scrub utan att göra en stor produktion av det är att gnida ett litet urval av scrub på insidan av din handled. Huden på denna del av kroppen tenderar att vara känslig, så om ansiktet scrub kommer irriterar ditt ansikte, kommer det att irritera din handled. Var noga med att skura, vänta några minuter och skölj med ljummet vatten för att se om några tecken på irritation såsom klåda eller welts uppstå.

När du använder en face scrub, är det bäst att använda det i små mängder, så att du aktivt exfoliate stället smetar snåren hela ansiktet. Förutom att vara mer effektiva och bevarar denna ansökan även ansiktet Scrub, vilket kan vara en fördel om du använder dyra skönhetsprodukter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.