Vad är Face Dukar?

ofta kallas en tvättlapp är tvättlapp ett absorberande del av material i form av ett litet torg. Generellt är ansikte dukar används för att tvätta ansiktet tillsammans med tvål och vatten, men de kan också användas för att tvätta andra delar av kroppen. Flera olika typer av tyg kan användas vid tillverkning av ansiktet dukar, inklusive FROTTE, microfiber och flanell.

huvudsyfte ansikte dukar snabbt att rengöra i ansiktet. Som ett första steg i allmänt bruk processen är trasan ordentligt fuktad med vatten. Tvål, antingen i flytande form eller i form av en bar, tillämpas på duken, genererar lödder. När tyget är lathered rätt sätt är det som används för att skrubba ansiktet, halsen och området bakom öronen. Den slipande rörelse hjälper till att lösgöra smuts och döda hudceller från huden, lämnar huden i ansiktet ren och hälsosam ser. När ansiktet är rent, det överskjutande tvålen tvättas bort ansiktet, följt av sköljning och vrida ur den tvättlapp innan du placerar materialet i en tvättstuga bin för tvätt senare. Det är också möjligt att använda ansikte dukar utan tvål. Efter fuktas materialet med vatten, är trasan snabbt gnids över ansiktet för att lossa någon uppbyggnad av smuts och sot. Inte lika omfattande som att använda tvål, är denna process mycket snabbt rensas, såsom torka mat från haka på ett barn, eller tvätta ett tunt lager av smuts bort ansiktet efter att ha arbetat på gården eller liknande verksamhet.

Många kommer också anställa ansikte dukar för att åstadkomma lindring av irriterade ögon och huvudvärk. Efter fukta trasan med kallt vatten, är duken placeras över ögonen eller på pannan på femton minuter till en halvtimme. Om så önskas kan trasan doppas i ett kallt örtte för att ge ytterligare lättnad. Detta enkla men effektiva behandling kan hjälpa lugna irriterade ögon samt lindra bultande smärta i samband med många stress huvudvärk.

När det gäller underhåll, kan möta dukar tvättas med standard eller vanlig cykel med en tvättmaskin, och torkas i en konventionell tork. Sedan dukar är i slitstarkt material, kommer de sannolikt att pågå under flera år med regelbundet underhåll. Medan FROTTE tvättlapp var en favorit i många år, har microfiber tvättlapp vunnit i popularitet och är nu en av de mest populära alternativen för tvättlappar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.