Vad är Eyeshadow?

En typ av smink som används för att förbättra ögonen brukar kallas ögonskugga. Även om det ofta används för att skugga eller "skugga" i ögonen, är det också för att lätta, pigga och göra ögonen större. Många olika typer av förbättringar kan uppnås genom olika sätt att använda färg, skuggning och blanda tekniker.

Många populära eyeshadows kommer i pulverform och innehåller talk, men det finns även glass och flytande skuggor. Grädde skuggor bör användas över veck i ögat och rekommenderas inte för området under ögat, eftersom de kan utveckla ett crepe-liknande struktur, att lägga år till utseende av ögonen. Flytande EYESHADOW skapar en "våt" eller skimrande utseende och både grädde och flytande skuggor fungera bra som en bas för pulver ögonskugga. Det traditionella sättet att använda ögonskugga är att använda olika nyanser från ena hörnet av ögat till andra, blandning från ljust till mörkt. Börjar med ljusa färger från insidan hörnet och blanda till mörka gör ögon verkar längre isär och större. Tänk på att ljusa färger används för att belysa och accent formen på ögat, medan mörka färger används för att skugga och försiktigt ändra formen.

Eyeshadow kan också användas som en eyeliner. Försiktigt sopa EYESHADOW på med en vinkel pensel precis under nedre ögonfransarna eller strax ovanför den övre ögonfransarna, efter piskan rad noga. Flesta skuggor kan användas våt eller torr, men när väta ögonskugga ska du våt samma område varje gång, hålla resten torr. När EYESHADOW har blivit våt, kommer den inte tillämpas lika lätt om du inte blöt det igen.

Ett vanligt misstag vid tillämpningen ögonskugga använder en färg som matchar dina ögon. Tekniskt, färger som skulle vara motsatser i färghjulet är den idealiska nyanser för att uppmärksamma dina ögon. Om du har blå ögon, är du förmodligen tänker orange kommer inte att fungera för dig, men tänk på de olika nyanser av orangey färger som persika eller mjuka melon. Grön och nötbruna ögon komplimang av starka, varma färger som choklad bruna och färger som finns i solnedgångar, medan människor med bruna ögon kan bära nästan varje nyans de väljer, eftersom deras ögon är en neutral färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.