Vad är Dramatic Eyes?

Dramatiska eyes är en kosmetikaindustrin term som vanligen syftar på en intensiv kväll eye makeup. Ögonen accentueras i en djärv, men pyrande sätt med en kombination av eyeliner, ögonskugga och mascara. Även om samma produkter används dagtid makeup ser ut, mörkare färger och djärvare tekniker skapa dramatiska ögon för kvällen.

Smokey eller sexig ögonen är andra namn för att beskriva den dramatiska utseende ögat makeup. En mörk skugga EYESHADOW såsom Smokey grå, midnattsblå, kakao brun eller Deep Plum tillämpas i en virvlande, molnigt sätt som sveper uppåt över locken bara förbi ögonlocket veck på den yttre tredjedelen av ögat. Vecket varje yttre ögonlocket bör ha en suddig linje med mörk ögonskugga för att skapa en dramatisk, djupare ställa eye look. För att komplettera Smokey ögonskugga teknik, bör samma färg noga virvlade längs den nedre tredjedelen av varje öga bredvid piskan linjen. Färgen måste upphöra i yttre hörnen av ögonen. Det finns olika produkter som kan användas för de lägre ögat tekniken när du skapar dramatiska ögon. Om pulveriserad EYESHADOW är på övre ögonen, kan samma produkt skall tillämpas på de nedre delarna med en fuktig skum applikator. Alternativt kan den lägre färg läggas med en flytande eyeliner eller eye liner krita i matchande färg. En del människor föredrar att linje hela ögat med färg och inte bara det yttre tredje. Denna teknik skapar mycket dramatiska ögon, det kan inte vara attraktiv för alla ändå. Det är viktigt för individen att experimentera med olika tekniker ögonskugga, eftersom vad som passar en person är inte nödvändigtvis den bästa kvällen efter en annan. Till exempel personer med redan djupt liggande ögon kanske vill försöka tillämpa en ljusare ögonskugga färg för att göra sina ögon sticker ut.

Även mörk ögonskugga nyanser används för yttre öga skapa Smokey dramatiska ögon, ett medium skugga i samma färg familj bör tillämpas på resten av ögonlocket. Till exempel om en Smokey kol är det yttre locket och veck färg, ett medium grå kan användas på resten av varje ögonlock. En lätt, men något glittrande och skimrande, skugga som silver kan användas under ögonbrynsbenet att avsluta ögat makeup innan du lägger mascara.

Svart mascara använts för att skapa den längsta ögonfransarna eventuell ytterligare accentuerar dramatiska ögon. En metall verktyg som kallas en EYELASH CURLER kan bidra till att skapa en illusion av längre ögonfransar, eftersom det är böjt ögonfransarna uppåt höger från där de möter ögonlocket. Ett ögonbryn penna kan användas för att mörkare ögonbryn. Matchande eye makeup till kläder färger eller använda fet läpp eller kind färg bör undvikas, idén är att göra ögonen sticker ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.