Vad är Curling Gel?

Curling gel är en typ av hår styling produkt som är avsedd för användning på lockigt hår. Som säljs under olika namn och beskrivningar, såsom curl definiera gel och curl öka gel, kommer curling gel faktiskt inte göra håret lockigt, inte heller kommer det att ge bättre håll för krusat hår än någon annan styling produkt. Curling gel är utformad för personer med lockigt hår som vill minimera frizz och torrhet och har mer definierade lockar än de skulle om du använder någon styling produkt.

Curling gel är annorlunda än andra produkter som används för lockigt hår såsom anti-frizz serum eller grädde, men kan användas tillsammans med en frizz kontroll produkt. Flesta serum och kräm som minskar frizz ger inte hålla, men många curling gel märken är utformade för att ge både inneha och frizz kontroll.

Curling gel är typiskt för en konsistens som är tätare än hår krämer och några geler spray, men lättare än sculpting gel. För de flesta människor med lockigt hår dock en medeltunga krusighet gel eller mousse som är bäst för styling. Att uppnå bästa möjliga stil, curl definiera gel bör tillämpas för hand och arbetat grundligt igenom hela hår.

Curling gel är att definiera och förbättra befintliga lockar och inte bidra till att minska frizz. För att ytterligare minska frizz, använda anti-frizz serum, undvika slag torkning, och försök att styla håret med fingrarna istället för en pensel. Om du ska föna, använda en diffusor, som är en bifogad fil som passar över slutet av en hårtork och sprider värme bort från hår. Om du måste stil lockigt hår med en borste eller kam, välja en bred tandad kam för att minska frizz.

I likhet med många hårvårdsprodukter styling, hitta en curling gel som fungerar bra för din individuella hårtyp kräver försök och misstag urval. Människor med extremt torrt hår bör undvika produkter med alkohol som en huvudingrediens och bör leta efter produkter som innehåller solskyddsfaktor. Experimentera med olika märken av curling gel och mousse att hitta de produkter som bäst passar dina behov eller begära ett yttrande av en erfaren och pålitlig frisör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.