Vad är Cream Rinse?

Cream skölja, ofta till som conditioner, är en hårvård produkt som är utformad för att göra håret mjukare och mer lätthanterligt. Tillämpa conditioner är nästa steg efter schamponering håret. Grädde skölj kan köpas från lågprisbutiker, varuhus, specialbutiker, eller skönhetssalonger. Salon kvalitetsprodukter kan vara betydligt dyrare än andra märken på grund av bolagets läggas annonseringskostnader. Men dessa produkter ofta innehåller tillsatser som gör det lättare att forma håret. Om du har provat billigare märken och varit missnöjd med resultatet, köp en salong skölj kvalitet grädde kan vara en god investering. När du väljer en conditioner, kom ihåg att spola kräm bör anpassas till din hårtyp medan schampo bör anpassas till hårbotten typ. Balsam gjort för normalt hår är bäst för människor med friskt hår som inte visar några tecken på skador. Volumizing grädde sköljning är ett bra val för människor med fina, halta hår. Om ditt hår är burrigt och torrt, leta efter en kräm sköljning märkas extra moisturizing. Om du färg, Perm, eller kemiskt räta ut ditt hår, leta efter produkter med tillsatser för att skydda mot denna skada. Om du vill spara utrymme i din dusch, kanske du vill köpa en allt-i-en produkt som fungerar som ett schampo, balsam, och shower gel.

Hur du använder din kräm skölja kan ha en betydande inverkan på produktens effektivitet. Många gör misstaget att tillämpa balsam för hårbotten på samma sätt som de tillämpar sin schampo. Conditioner kan tillämpas på alla dina hår, betala extra uppmärksamhet till ändarna. Vissa experter menar bara att tillämpa klimatanläggningen grädde skölja ur öronen nedåt, särskilt om du har fett hår att börja med. Det är också viktigt att se till att du tillåter grädde spola att absorbera för korrekt tid. De flesta produkter behöver två till fem minuter för att fungera innan de sköljs ur håret.

Många tror att du bör byta märke grädde spola du använder regelbundet för att undvika att håret blir immunt mot effekterna av produkten. De flesta frisörer känner nu detta är inget annat än en gammal vidskepelse. Om du hittar en kräm skölj att du verkligen älskar, det finns ingen anledning att ändra produkter.

Om du letar efter en sparsam, helt naturlig lösning att köpa kommersiellt tillverkade grädde sköljning kan du använda majonnäs eller olivolja skick håret. Men måste du skölja noggrant så att alla rester från din hemlagad conditioner avlägsnas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.