Vad är Breath Strips?

Breath strips skapades av Pfizer, som 2000 utvecklade Listerine Pocket Packs frisk Strips ®. Påstå att remsorna skulle göra arbetet i ett munvatten i form av frisk andetag, på mycket kort tid, hade Pfizer snabbt en framgångsrik produkt. Andan strips släpptes till försäljning under 2001, och 2002 hade de gjort över 250 miljoner dollar US dollar (USD) på sina produkter. Time Magazine kallade produkten en av de bästa uppfinningar 2002. Genom en särskild formel, ett litet andetag remsa som placeras på tungan nästan omedelbart löses. Det skapar extrema Minty smak som den gör det, vilket skapar friskare andedräkt. Mest andetag strips, inklusive Pfizers Listerine typ är sockerfria, så att de inte kommer att ha en negativ inverkan på oral hälsa. Faktum är Pfizers andedräkt band innehåller kemikalier som hjälper till att bekämpa bakterier, kan och faktiskt bättre munhälsa.

På grund av deras nyhet, och den snabba takt i många människors liv, andedräkt band såldes, och fortsätter att säljer bra. Många andra företag har utvecklat sina egna märken, mest lovande och ger frisk smak i munnen. Företag som hade förlitat sig huvudsakligen på sockerfritt tuggummi eller myntverk att utföra arbetet på ett andetag band fick se sina marginaler minska något till följd av Pfizers uppfinning. De skyndade sig att komma i kapp och det finns nu ett antal varumärken andedräkt remsa på marknaden. Det bör påpekas att andas band har inte helt överskuggas gum och myntverk, somliga tugga tuggummi eftersom de gillar att göra så, och en fläkt band är helt enkelt inte att uppfylla samma krav. Likaså andas strips är inte lika elegant som presenterar myntverk till gästerna efter middagen. Men för dem som vill ha frisk andedräkt snabbt, har de blivit ett förstahandsval. Den dissolvability andfådd strips inte bara handlar om frisk andedräkt längre. Sedan en tid tillbaka har medicinska forskare arbetat på snabba upplösa eller instant upplösa medicinering. John Hopkins University forskare under 2007 skapades slutligen en process för omedelbar drug delivery av ett vaccin mot rotavirus via tunga band.

Rotavirus är av särskild risk för små barn och äldre. Det kan orsaka dagar av diarré och kräkningar, och barn kan bli uttorkad snabbt, sjukhusinläggning. Denna nya drug delivery system kostar mindre pengar att spara, fartyg och är mycket lätt att administrera. Det bidrar till en förhoppning om att fler barn får vaccin och har ett visst skydd mot en potentiellt livshotande sjukdom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.