Vad är Baby saxen?

Baby saxar är små saxar, vanligtvis tre till fyra inches (7. 62-10. 16 cm) lång på de flesta med en ännu kortare snittytan. Den faktiska blad får mäta mer än en tum (2,54 cm) eller så, och majoriteten av längden på sax ägnas åt handtagen. Dessa saxar är användbara verktyg för att hjälpa till att trimma en bebis naglar, även om vissa människor föredrar att använda små spik Clippers som är utformade för små händer istället.

De flesta barn sax har trubbig spets, vilket bidrar till att undvika att klippa ett litet barns känslig hud med tips. Ett antal av dem har också en svagt uppåtgående kurva i sax knivar, vilket kan göra det mindre troligt att skära en bebis hud när putsning naglar. Dessa saxar hindrar inte att alla olyckor och även de mest försiktiga mamma i världen kan oavsiktligt skära en bebis finger medan trimning hans eller hennes naglar med baby sax. Försiktigt skär rakt över, särskilt direkt efter badet när naglarna är mjukast, kan bidra till att minska risken för skador. Det hjälper också om barnet saxar är välslipad. Även skarpare sax kan anses av vissa vara "farligare", det är precis tvärtom. Sax som inte är tillräckligt vassa löpa större risk för olyckor eftersom de kräver mer kraft för att skära, och eventuella skador till följd av tråkig saxar är mer sannolikt att bli svår eftersom huden inte bryts jämnt och tar längre tid att läka. Många människor tillbringar lite mer för att få sax som är fint slipas för att undvika detta problem. Det är lätt att hitta massor av baby sax i butiker som ägnas åt att sälja baby objekt och de kan också säljas av väl-känd sax företag online eller i butik. Ibland är sax komma in baby grooming byggsatser eller baby byggsatser bad och andra gånger de säljs ensamma. Pris på baby sax kan variera från några amerikanska dollar (USD) $ 20-30 USD för välkända varumärken.

Även om det primära användning av baby saxar är att trimma baby fingernaglar och tånaglar kan de få andra applikationer. De kan ta bort irriterande taggar off babykläder eller trimma några enstaka hårstrån som behövs. Även avsedd för spädbarn, i en nypa dessa sax kommer att arbeta för massor av hem använder. De kan trimma vuxen naglarna eller skära trådar för sömnad ändamål. De är inte särskilt användbart för stora uppgifter som att skära papper på grund av sin korta blad.

Om baby sax inte få användas för andra saker i hemmet, kan det vara en god idé att sterilisera dem och täck dem med gnugga alkohol innan återanvända dem till trimma en bebis naglar. Det är goda råd även om saxen är avsedda endast för en bebis personliga behov. En snabb blöt i gnugga alkohol innan varje spik putsning session kan hjälpa eliminera bakterier som kan ha samlats på saxen sedan deras senaste användningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.