Vad är Akryl naglar?

Akryl naglar, även känd som tryck-på naglarna, eller falska naglar, uppfanns först på 1970-talet. De ursprungliga versionerna var något annat än bitar av plast formad som fingernaglar. De såg inte naturligt och som inte gynnar naturliga naglarna. Dagens akryl naglar är mycket starkare, se realistisk och ger stora fördelar, liksom skönhet, till den person som bär dem.

Termen akryl är en förkortad version av methacrylate , en kombination av en monomer vätska med en polymer pulver. Polymeren pulver hittades med falska spikar är polyethylmethylmethacrylate, eller PMMA. Denna kemikalie är det som ger naglarna sin styrka och hållbarhet. Den kemiska enheter monomeren vätskan reagerar när det blandas med kemikalier i polymeren pulver och bildar långa fibrer som torka och härda likna en naturlig nagel.

Vid varje nagelsalongen, är skulpterade naglar åsättas med samma grundläggande processen för rengöring, priming, mixning, skulptera och efterbehandling. Denna process används för att förhindra möjligheten att utveckla en infektion under din akryl naglar. Det garanterar också att nageln plattan är inte skadas under ansökningsprocessen.

Rengöra nagelbädden är det viktigaste steget i akryl spiken ansökan. Under processen med att söka falska naglar, finns det en möjlighet att utveckla tårar i nagelbanden. Bakterier kan gå in i blodet, vilket resulterar i en svampinfektion. Nagelbädden rengörs med isopropylalkohol, som löser upp olja och fett och dödar bakterier.

Kontroll av naglar görs för att hjälpa akryl följa nagelbädden. Den vanligaste typen av primer är metakrylsyra, som löser ett tunt lager av naturlig nagel. Detta gör nagelbädden grov och förankrar akryl djupt in spiken. är The AKRYLHARTS blandas direkt innan ansökan. Blandas måste manikyr arbeta snabbt, innan akryl härdar. När AKRYLHARTS hårdnar, det är oanvändbar eftersom den inte kan anta formen av den naturliga nageln.

Sculpting spiken innebär att placera en spik formad form över fingertoppen, som innehar AKRYLHARTS på plats . Spiken blanketter är gjorda av antingen en tunn metall folie eller plast. De är knutna till nagelbädden och skulpterade med en fil till önskad form. Den färdigt harts tillämpas sedan på spiken form och får härda. Efter härdning är spiken formen bort.

Färdigställ akryl naglar innebär arkivering och manikyr torkade harts. Det är polerat med kunderna önskade färgen, sedan målade med en klarlack. Som den naturliga nageln växer, måste kunden få akryl naglar fylld med mer kåda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.