Vad är Airbrush Tanning?

Airbrush tanning består av en garvning lösning tillämpas på huden via en luftkompressor och applikator. Det är ett alternativ för dem som vill ha en snabb solbränna men vill undvika solens skadliga strålar och inte vill gå i ett solarium. En tekniker som är utbildad i ansökningsprocessen är ansvarig för att hjälpa dig att gå ut med en gyllene solbränna att du är nöjd med.

Inför airbrush tanning, bör du duschar och exfolierar men inga lotion till din kropp. Dessutom bör inget smink bäras. Väljer att bära löst sittande kläder som du inte har något emot att bli ruinerad. Medan airbrush lösningen skall tvätta ur dina kläder, är det möjligt att det kan ge fläckar på vissa material. Dessutom bör du ha flip flops istället för någon annan typ av sko. Om du får det airbrushing gjort en stor händelse, till exempel ett bröllop, bör du göra det minst ett par dagar innan så att färgen får tid att jämna ut och du kan göra justeringar vid behov.

Du bör ha en baddräkt eller underkläder som du inte tar illa upp om det skulle bli färgade när du får airbrush tanning gjort. För kvinnor, beroende på din bekvämlighet, kan du ha möjlighet att vara retuscherade medan du är topless men fortfarande bär botten. Det kan ge dig en jämnare hudfärg utan de variationer som visar varifrån du normalt skulle ha din bh eller baddräkt.

Under airbrush tanning, bör du använda öronproppar, pluggar näsa och glasögon för att skydda din ögon. Du kanske också vill använda vaselin eller läppbalsam på läpparna, som även kan ställas krav på med teknikern innan processen startar. Dessutom bör teknikern informera dig under processen när du ska hålla andan så att du inte kommer att andas något av lösningen. Dihydroxyacetone (DHA), som är den färg tillsats av airbrush lösning, är för närvarande godkänt av Food and Drug Administration (FDA), men endast för utvärtes bruk.

Vänta minst sex timmar efter airbrush garvning till dusch. Det ger lösningen tillräckligt med tid för att ställa in i. I vissa fall kan det vara en lätt doft hänföras till lösningen. Med tanke på att din solbränna kan ta längre tid om du återfuktar, bör du göra det minst två gånger om dagen från topp till tå.

Du bör ha ett samråd med teknikern innan du planerar en första gången utses gå över prisinformation samt hur de specifikt gör processen. Airbrush tanning är ett alternativ för de som har ljus hy och vill uppnå en gyllene solbränna på ungefär trettio minuter gång från början till slut. På mycket kort tid, du bara kan gå ut med en solbränna som du är nöjd med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.