Ska jag tatuera?

Tatueringar kan se cool, men att få en tatuering är ett livslångt beslut. Om du har undrat om du ska tatuera, det finns ett antal faktorer som du bör tänka på innan ta steget. En tatuering är permanent och många människor har glömt bort att mönster som ser cool ut på college student verkar löjligt när du närmar medelåldern. Om du funderar på att få en design som är alltför trendigt, tänka två gånger. Det kan vara vad dina vänner pressa dig att göra, men de är inte de som måste leva med valet. Det är oftast bäst att undvika allmänna konst och välja en design som har en personlig innebörd för dig.

Även tatueringar blir snabbt en del av den allmänna kulturen, är det värt att påpeka att de är långt ifrån allmänt accepterat. Vissa människor känner fortfarande män och kvinnor med tatueringar är upprorisk, outbildade, och oprofessionellt. Faktum är att några av landets främsta arbetsgivare inte anställa personer med vissa typer av tatueringar. Om du planerar att arbeta i en konservativ bransch, såsom bank och försäkring, få en stor eller mycket synlig tatuering kanske inte den bästa karriär.

naturligtvis få en tatuering är smärtsam. Smärtan är relativt, men många tror tatueringar på nedre delen av ryggen, fotled, eller inre låret är den mest smärtsamma. Men om du är den typen av person som svimmar på platsen för en nål, en tatuering förmodligen inte är rätt för dig oavsett vilken plats du väljer.

Tatueringar är också potentiellt farliga. Hepatit, en allvarlig och kronisk sjukdom som orsakar inflammation i levern, är en konsekvens av att få en tatuering av en ohygieniska salongen. Allergiska reaktioner är också en möjlighet. Om du bestämmer dig för att tatuera dig, måste du följa tatueringen konstnärens rekommendationer för rengöring av området för att undvika en infektion och främja god läkning. Även efter tatueringen har läkt, måste du använda solskyddsmedel regelbundet för att hålla färgerna i färgen bleknar. Om detta är något du inte tror att du kommer att göra, att få en tatuering är inte en bra idé.

Självklart, om du vill få en tatuering är verkligen inte det största problemet om du är under 18 år. Tonåringar behöver vanligtvis föräldrarnas samtycke skaffar tatueringar. Men i stater där det är olagligt för en minderårig tatuera, även föräldrarnas medgivande är inte tillräckligt. Du får helt enkelt vänta tills du är äldre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.