Ska jag Färg grått hår?

beslutar om eller inte färgen grått hår är ett mycket personligt beslut. Vissa människor förvisa automatiskt grå så fort några delar visas och andra känner sig mer ambivalent om processen eller som deras nya silver trådar. Man behöver inte vara en expert för att se att vissa människor har vackert grått hår som är ganska noteras. Richard Gere, skådespelaren, till exempel, inte verkar ha något problem att locka roller trots sitt silver lås.

Naturligtvis kan det finnas fler fördomar eller åldersdiskriminering riktad till kvinnor än män när det gäller frågan om huruvida du ska färgen grått hår. Män med grått hår kan ses som klok, magnetiska eller framstående, medan vissa kvinnor kan bara känna att grått hår får dem att känna eller verkar äldre än de verkligen är. Det är verkligen tar väger dina personliga känslor och beslutar hur mycket det spelar någon roll hur andra uppfattar dig. Det är ett vanligt klagomål bland de i medelåldern som måste bestrida för jobben. De säger att de känner sig ofta i konkurrens med betydligt yngre sökande, och som återfinns äldre inte kan vara till deras fördel. Om det är något på detta, än det skulle vara meningsfullt för dem som söker jobb att överväga ett litet ungdom i en flaska eller på den lokala frisörer och färg grått hår. Om du känner som om perception kan ge dina konkurrenter ett jobb övertaget, eftersom grått hår kan ha samband med ålder, kan det vara till din fördel att göra något åt det. Å andra sidan, Om det finns åldersdiskriminering och folk bemöta det genom att försöka se så ung som möjligt, kan detta vara en farlig väg som främjar ännu mer åldersdiskriminering. Det liknar konceptet att kvinnor som försöker se ut som mode modeller, om de lyckas, stärker idén om att alla kvinnor kommer att nödvändigtvis vara formad som fashion modeller. Detta kan göra det fruktansvärt svårt för de kvinnor som helt enkelt inte kan uppnå detta utseende. Det finns en tendens, i kontrast mot firar ålder som en gåva istället för en förbannelse, och det gråa håret som kommer med det. Vissa människor tycker att även om de välkomnar ålder, skulle de fortfarande föredrar att färga grått hår. Naturligtvis kan grå ibland komma utan ålder. Del kvinnor och män får sina första gråa hårstrån under de tidiga 20-talet, och i dessa fall kan det vara meningsfullt om det känns rätt att färga grått hår.

Den springande punkten är att beslutet att färga grått hår måste vara rätt för dig. Om du bestämmer dig för att färgen är det en bra idé att läsa tips som är specifika för grått hår färg, eller att arbeta med en professionell colorist att få de resultat du vill. Om du bestämmer dig för att äga ditt vackra silver flätor, borde detta vara en respekterad beslut också. En del människor är även lättad när håret börjar grått, eftersom de i likhet med nyare färg bättre än det de föddes med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.