Vilket hår Styles är gemensamma för brudar?

Bridal frisyr är en viktig del av det övergripande utseendet på ett bröllop, och även ett roligt sätt att skämma bort bruden på hennes speciella dag. Brudar över hela världen använder ett brett utbud av frisyrer tänkt att komplimentera olika typer av ansikts-struktur och hy, och begränsas endast av fantasin och längden på brudens hår. Medan traditionella bridal frisyrer kräver långt hår bör korthårig brudar misströsta inte: det finns massor av vackra, roliga och formella brud frisyrer som kan genomföras med kort hår.

Formellt brud frisyrer brukar innebära dra håret upp i en upp-do, en komplicerad och skulpterat hår skapande med en bas som en bulle eller en fransk twist. Formellt up-dos släta vanligen ut håret så att det ligger platt mot skallen och det är jämnt drog fram och tillbaka till önskad frisyr. Allra dos integrera kaskader av lockar, blommor, eller andra accenter att mjuka upp och romantisera utseendet. Mindre Dressy bridal frisyrer för långt hår fortfarande innebär en upp-do, men inkluderar mjukare linjer, vilket låter mer hår att fly och inramning ansiktet i en mjuk och tilltalande sätt. Håret kan också lämnas lång och ymnig, naturligtvis, för en mer naturlig och avslappnad look som fortfarande kommer att vara vacker.

brudar med medellång hår kan experimentera med upp-DOS och andra formella brud frisyrer som kräver medellång till lång hår, eller de kan se in i något kortare stilar. Brudar med kort hår har möjlighet att integrera barrettes, pannband, blommor och andra accenter i håret, brukar ta ett steg tillbaka och säkra hår med barrettes eller tappar håret så att det ramar in ansiktet jämnt. Små lockar eller vågor kunde läggas till, eller att håret skulle vara särskilt skuren för tillfället i en bob eller ett annat kort och söt frisyr.

Curly haired brud frisyrer brukar framhäva den naturliga skönheten hos lockar, snarare än dölja det med en färgsprakande frisyr. Lockigt hår kan vara kvar lång och vågig eller staplade ovanpå huvudet och placerade på en mjuk up-do. Lockigt långt hår kan ordnas i komplexa knutar, franska vändningar och andra eleganta frisyrer också. Brudar med lockigt hår bör förbereda sig för flera timmars hårstyling, eftersom håret kan behöva rätas ut och åter hoprullade för bästa resultat.

När en brud har visioner av brud frisyrer i hennes huvud, borde hon gå till en professionell stylist eller salong och prata med dem om hennes styling alternativ. Många stylister kommer att resa till en plats för att hjälpa en brud blir färdig, och kan ta assistenter tillsammans samt att stil resten av bröllopsfest. Idealfallet kan en brud vill tillbringa en dag experimenterar med olika brud frisyrer innan den stora dagen, även om detta kommer att öka på den totala kostnaden för styling räkningen. När en brud går att träffa en stylist, ska hon ta sin slöja med, om hon är klädd i en, tillsammans med klänningen eller bilder på klänningen, så att dessa aspekter kan beaktas när man överväger en frisyr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.