Vilken är den bästa sortens konstgjorda naglar för mig?

Konstgjorda naglar ger dig intryck av att ha lång, vacker och vackert formade naglarna. De är perfekt för kvinnor som tenderar att bita på naglarna, eftersom de inte bryter av chip lätt. Det finns flera saker att tänka på när man väljer vilken typ av konstgjorda naglar som är bäst för dig.

Akryl naglar är den starkaste av de falska naglar. De kommer inte chip lätt och är perfekta för aktiva kvinnor, när den kapats till en kortare längd. Akryl naglar är gjorda av monomer, flytande akryl och polymer, ett pulver akryl. Denna mångfald av konstgjorda naglar material är det billigaste men precis som med alla falska naglar, måste du få dem fyllda var två till tre veckor, beroende på spik tillväxt. P

Gel naglar är gjorda av en gel akryl som härdas med ultraviolett ljus. Den manikyr sprider gel akryl på din naturliga nagel tallrik, då har du placerar din hand under en ultraviolett ljus, där det botemedel. Detta material är inte lika hållbart eller starkt som vanlig akryl och ska inte användas av kvinnor som är aktiva eller arbeta med sina händer. Det är perfekt, men för kvinnor som vill ha ett naturligt utseende på sina naglar. Den största fördelen med gel naglar är att de inte behöver fyllas så ofta som akryl naglar.

Slå spikar är den svagaste typen av konstgjorda naglar, men de har också den mest naturliga utseende på dem. De innehåller bitar av silke, linne, glasfiber eller papper som klipps till den form kunden önskar. Wrap naglar rekommenderas för kvinnor som vill ha en tunn, smidig går till sina naglar.

Solar naglar är lika stark och tålig som akryl naglar, men de ser ut som en fransk manikyr. De är tillverkade av akryl gel men de är så hårda som de grundläggande akryl naglar. Solar naglar, när trimmas till en kortare längd, är perfekt för kvinnor med en aktiv livsstil.

De fördelar som med falska naglar är att många är tåliga och långvarigt , och alla kan målas eller utformade för att möta behoven hos varje kvinna. Nackdelen med falska naglar, är dock att de kan vara dyra att underhålla och de kan orsaka bakteriella infektioner eller allergiska reaktioner hos vissa kvinnor. Se till att ta hand om dina konstgjorda naglar med hjälp av ett nagelband olja för att förhindra sprickbildning som kan orsakas av kemikalier i falska naglarna. Spruckna nagelband kan resultera i en svampinfektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.