Vilka olika typer av organ Wraps?

Body wraps är tyg, plast, eller elastiska band eller plagg som är lindade runt kroppen att framkalla viktminskning, förbättra tillståndet i huden, eller ta bort toxiner. Dessa wraps används ofta i samband med växtbaserade föreningar, mineraler eller andra ämnen. Lera, alger, lera, eller lotion kan även tillämpas direkt som en sjal, utan hjälp av ett band eller plagg. Body wraps ofta erbjuds som en tjänst på ett spa eller skönhetssalong, och en del väljer att tillämpa wraps hemma. Många typer av wraps finns, men de flesta faller under någon av tre kategorier. De är heta blad sveper, kokonger och spänning wraps.

Hot Sheet kroppen sveper innebär lösning av ett ämne som t. ex. lera, örter eller alger i varmt vatten, blötläggning ett blad i lösningen och omslagspapper kunden med bladet. Avsikten är att öka kroppstemperaturen så att svetten kommer att inträffa. Detta rids kroppen överflödigt vatten vikt och gör toxiner att fly genom huden. Möjligheter för varm plåt ämnen är oändliga, men en kaffe varm ark WRAP är ett exempel på en populär metod. Man tror att lokalt applicerad kaffe minskar vätskeansamling. Andra vanliga varm blad ämnen honung, mjölk och juice.

Cocoon kropp wraps kräver wrap ämne som skall appliceras direkt på huden exfolierad att säkerställa bästa förutsättningarna för absorption. Ämnet sedan försluts genom att linda kunden i en plastfolie eller filt. En populär typ av kokong WRAP är lugnande wrap. Detta är avsett att återfukta och mjuka upp huden med hjälp av en tjock fuktighetskräm såsom Shea smör. Andra kan välja ett aromterapi kokong. Denna typ av linda använder eteriska oljor avsedda att lugna eller främja. Arthritic kunder nytta av paraffin kokonger. Paraffin fällor värme, så att lederna värms som i sin tur minskar ledsmärta och stelhet.

Tension kropp wraps är den tredje kategorin. Målet med en spänning WRAP är att driva överflödig vätska ur särskilda områden så att de visas bantningen. För att åstadkomma detta, gummiband eller plastfolie är hårt lindade runt målområdet. Som med heta blad sveper resulterar detta i svett och vätskeförlust, men detta är bara en tillfällig vatten förlust och inte en permanent lösning. Man måste vara försiktig med spänning wraps att se till att linda inte är för hårt, eftersom detta kan leda till skador på blodkärl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.