Vilka är fördelarna med ögonbryn Threading?

Eyebrow threading är en skönhet metod som används för att avlägsna bortsprungna hår och båge eller forma ögonbrynen. Det uppfanns i Mellanöstern, men används nu i både östra och västra områden. Processen börjar med en tunn bit av tråden som är vävt under ögonbrynet hår och knutet till en knut till fast position håren på plats. Eftersom tråden är lätt drog, drar den hårstråna under tråden knutar ut med roten. Eyebrow threading har en rad potentiella fördelar som kan göra det mer tilltalande plockning av ögonbryn metod än att använda varmt vax eller pincett för att avlägsna hår. En fördel med ögonbryn threading jämfört med andra plockning av ögonbryn metoder är den tid det tar att utföra. Tråden är vävd igenom alla hår som behöver tas bort, och endast kräver en snabb att dra bort alla hårstrån på en gång. En typisk threading session kan pågå under kortare tid än fem minuter, vilket gör det betydligt snabbare process än att använda en pincett för att ta bort enskilda hårstrån.

Hur mycket smärta varje hårborttagning metod förmedlar kan variera mellan individer, men människor som föredrar ögonbryn threading tror att det är en av de mest skonsamma metoder. Under gängning processen, tråden rör endast hårstrån och inte röra vid huden under håret. Den minskat smärtan kan vara ett resultat av bristen på kontakt med huden nära ögonbrynen, som är tunnare och kan vara känslig för beröring. Andra plockning av ögonbryn metoder kräver att dra i huden under ögonbrynet hårstrån och kan orsaka mer smärta hos vissa personer.

Personer med hud som är benägen att rodnad eller klåda efter kontakt med kemikalier kan välja att använda ögonbryn threading eftersom den inte använda några konstgjorda produkter eller ingredienser. Tråden som används i hårborttagning processen är gjord av mjuk bomull och kommer normalt inte orsakar hudirritation. Eftersom metoden använder endast en del av utrustningen och inga kemikalier, tenderar också att ha ett lägre pris än andra metoder som är beroende av olika produkter och utrustning.

En annan potentiell fördel med ögonbryn gängning är precisionen av hårborttagning och forma. När en utbildad gängning professionell fäster tråden till hår, har han eller hon vanligtvis en klarare synfält under ansökan än professionella ögonbryn smörjarna. Vax är spritt på ett lager, sedan täcks med en ogenomskinlig remsor av tyg innan de drog iväg i en snabb rörelse, som möjligen kan lämna utrymme för misstag på grund av bristen på synlighet. Under threading, kan en professionell se typiskt vad han eller hon gör hela tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.