Vilka är fördelarna med glas Nagelfilar?

nagelfilar används ofta av kvinnor för att forma sin naglarna i en snygg och attraktiv form. Traditionellt har nagelfilar gjorts av Emery, som har ett sandpapper-liknande kvalitet. Alternativt kan de vara tillverkade av stål med en etsning på den sida som gör dem grovt och kan ansökningsdag bort på spiken. På senare tid har dock glas nagelfilar införts till skönhet marknaden. Den innovativa designen av filer glas spik innebär många fördelar som är attraktiva för kvinnor. En av de främsta fördelarna med filer glas spik är att glaset är permanent etsas. Därför filer glas spik aldrig blivit nedslitna. Detta är bättre än emery nagelfilar, som i allmänhet blir slitna ut ganska snabbt. En annan fördel med filer glas spik är de effekter de har på en persons naglar. Nagelfilar av stål, leder vanligen till spiken att chip eller att spricka eftersom de är alltför grov på spiken. Glas nagelfilar, å andra sidan, bidra till att minska mängden chipping, delning och peeling när den används regelbundet.

Glas nagelfilar är också lätt att rengöra. Det är nästan omöjligt att rengöra smärgel filer ombord spik, som att få dem våta kan lätt medföra att de förlorar sina grova kvalitet och de kan inte användas alls medan de fortfarande är våt. Likaså stål nagelfilar är svåra att rengöra och sterilisera ordentligt. Glas nagelfilar är lätta att rengöra genom att helt enkelt köra dem under en kran. Dessutom kan glas nagelfilar steriliseras med värme eller med hjälp av ultraviolett eller flytande ljus.

Även om det finns många fördelar med att använda filer glas spik, de är ömtåliga . Därför måste man för att undvika att släppa dem. Dessutom bör de förvaras på ett sätt som inte lägger alltför stor vikt vid dem, eftersom detta kan även få dem att spricka. Av denna anledning är det bäst att lagra filer glas spiken i särskilda fall som är tillverkade för ändamålet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.