Vilka är fördelarna med glas Foot filer?

Foot filer skönhet stöd som är avsedda att användas på fötterna, att ta bort förhårdnader och släta ut ojämna fläckar. Många material används för att göra fot-filer, inklusive glas. Det finns många fördelar med att arkivera glas fot som inte delas med foten filer i andra material, vilket leder både individer och salonger för att söka filer glas fot för fotvård. Många skönhet gasdistributionsföretag bära glas fot filer tillsammans med en rad olika produkter för att sköta om fötterna.

Arkivering fötterna regelbundet kommer att hjälpa till att hålla dem släta och jämnt textured. Regelbundna arkivering kan också minska fot lukt, eftersom den tar bort döda hudceller för att lämna nya friska huden bakom. De flesta människor registrera sina fötter för att ta bort förhårdnader, som utgör skydda annars känsliga huden från yttre påverkan. I allmänhet är fots filer formad som en paddel, med en kant att hålla i, och en skursvampar att skrapa död hud från fötterna. Glas fot filer använder en grov ytstruktur, och vanligtvis är tvåsidig, med ett finare korn på ena sidan för efterbehandling. Förutom att användas på fotsulorna, många glas mul-filer kan också användas till fil naglar. Detta gör dem mycket användbara multifunktions verktyg, särskilt för resande, då de flesta människor vill minska mängden varor som de gör. Glas fot filer också kommer med en livstids garanti mot slitage, som regelbunden användning bör inte bära bort korn av filen. De är också extremt tålig och stark, och finns i en rad olika kärnor för fötter av alla slag. En av de främsta fördelarna med filer glas fot är att de är mycket lätta att sterilisera. Glas är inte porös, så det inte kommer att absorbera föroreningar. Glas fot filer görs också i ett solitt stycke, så det finns inga sprickor, fogar, eller hål för saker att sjunka in. Ett glas fot fil snabbt kan tvättas med tvål och varmt vatten, men det kan också kokas, autoklaveras eller indränkt i desinfektionsmedel. För spa, är detta en avgörande fördel, eftersom kunder behöver nyligen rengjorda verktyg för hygieniska skäl. För hemmabruk, ser den till att foten filen förblir rent och fräscht.

Om du vill använda en fot fil faktiskt, börja med att borsta dina fötter med en torr borste för att avlägsna yta död hud. Nästa, blöta dem i ett värmande bad, vilket också kommer att koppla dig. När huden är mjuk, torr fot och arkivera försiktigt, från hälen och flyttar med en mild upp och ner rörelse. Se till att filen längs sidorna av foten, och kanterna på stortån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.