Vilka är de olika typerna av handtorkar?

Kommersiella handtorkar används på många platser i affärer, på grund av deras kostnadseffektiv och energieffektiv drift. Handtorkaren är mer hygieniskt än pappersdukar eftersom avfallet inte är kvar sitter i papperskorgen soptunnor, eller i många fall, på marken. Än den första installationen, är handtorkaren också billigare att använda än pappershanddukar, spara mellan 80 till 95 procent på utbudet kostnader. Det finns flera varianter av handtorkar tillgängliga, inklusive tryckknappen, automatisk och snabbtorkande versioner.

tryckknappen handtork är den billigaste versionen, medan det fortfarande är effektiv. Denna stil handtork använder mellan 110 till 120 volt, vilket betyder att den kan minska kostnaderna upp till 85 procent. Tryckknapp handtorkar ta ungefär 45 sekunder att torka händerna ordentligt. Flesta versioner av denna stil handtork stängas av automatiskt efter 80 sekunder, men det finns tillgängliga versioner som kommer att göra det tidigare. Tillgängliga alternativen finns ett roterande munstycke för torkning av hår och ansikte, och infällda modeller, för att spara utrymme.

Automatisk handtorkar blir allt mer populära eftersom de bara kvar när den används. Denna stil handtork använder en infraröd sensor att upptäcka när en person som händer är i torktumlaren. Så snart man upptäcker att det händer har tagits bort, stängs det av. Liksom den tidigare versionen, använder denna torktumlare från 110 till 120 volt. Kombinerat med den automatiska funktionen kan man minska kostnaderna upp till 90 procent. De största klagomål man har när det gäller att använda handtorkar är att de tar för lång tid att torka händerna. Detta föranledde uppfinningen av Quick Dry version. Detta handtork förbrukar 80 procent mindre energi än på tryckknappen och automatisk handtorkar eftersom det torkar händerna helt på 10 till 15 sekunder. Det sparar 95 procent av kostnaderna, jämfört med att använda pappershanddukar. De använder 208 till 240 volt, men torka händerna i en tredjedel av tiden.

Alla modeller av handtorkaren komma i antingen krom, rostfritt stål eller vit epoxy ytskikt, så att de kan matcha inredningen i de flesta badrum. Handtorkaren finns även i lugn modeller, för dem som är känsliga för högt buller från den klassiska modellen. Även om modellen är full-storlek eller infälld, måste den uppfylla de krav höjd för män, kvinnor, barn och installerade handikappade när.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.