Vilka är de olika typerna av Tanning lotioner?

Det finns många olika typer av Brun utan sol lotion som syftar till att ge användaren en hälsosam naturlig lyster utan skador som orsakats av solen. Self-Tanner val är främst en fråga om personlig preferens, beroende på huden önskad mörkret, liksom ansökan teknik och tvättinstruktioner, bland annat. Termen "tanning lotion" kan också användas i förhållande till en produkt som används på huden för att stimulera garvning före om ute i solen eller i solariet, men detta är mindre vanligt. Den första typen av Tanning Lotion är en enkel bronzer. Detta liknar stiftelse, och är en typ av smink som normalt tillämpas endast på ansiktet för att göra huden ser mer gyllene och bruna. Det är lätt att tillämpa, och är då oftast tvättas bort vid slutet av dagen.

Mest tanning lotion dock inte pågå längre än bronzer. De innehåller en ingrediens som kallas dihydroxyacetone, eller DHA, som är en kolhydrat som liknar socker som interagerar med döda hudceller, vrida dem bruna. Detta är den vanligaste ingrediens som används i solbrännan lotion. Flesta tanning lotion erbjuda olika nyanser av mörker, och det är typiskt i direkt proportion till den mängd DHA som ingår i produkten. Kom ihåg att alltid tvätta händerna efter att tillämpa eventuella Lotion, för att förhindra kontrollampa orange handflator. Ojämn hud, såsom hud med en solbränna, kan inte tan ordentligt med någon typ av garvning lotion.

Bland de vanligaste typerna av tanning lotion är en daglig fuktgivande lotion som syftar till att ge en gradvis solbränna. När tillämpas varje dag, kommer lotion återfuktar huden samtidigt som sakta mörknar det, under en period som sträcker sig från några dagar till en vecka. Fortsätter att tillämpa lotion hjälper tan att räcka längre, effekten av denna typ av Tanning Lotion är vanligtvis ganska lätt och naturligt, och misstag som orange ränder i allmänhet inte förekomma. Dessutom innehåller denna typ solkräm ofta solskyddsmedel för att ytterligare skydda huden.

En annan typ av Tanning Lotion är en omedelbar själv garvare. Dessa kan säljas i en gel, lotion eller spray form, och tillämpas så jämnt som möjligt att rengöra, exfolierad hud. Den tan kommer att visas i några minuter till några timmar, och denna typ av garvning lotion ofta skapar en mörkare solbränna. Det är mycket lättare att göra ett misstag med denna typ av Lotion, så det är viktigt att gå långsamt och försiktigt under ansökningsprocessen. Om solbrännan lotion inte innehåller solskyddsfaktor, kom ihåg att använda en varje dag för att undvika brännskador och hudcancer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.