Vilka är de olika typerna av Citrus Facial Scrubs?

Det finns många olika typer av citrus ansikts skrubb som innehåller viktig del av vitamin C. Dessa ansikts skrubb kan vara 100 procent naturlig, har lagt ingredienser eller använda flera olika typer av citrusfrukter. Ansikts scrubs kan vara för kvinnor och män, och det finns flera tillverkare och prisklasser finns. Beroende på personens ansiktshud behov, det är normalt en citrus Facial Scrub som kan utnyttjas som en del av en daglig eller veckovis städning regimen.

De flesta olika typer av citrus ansiktet scrubs har C-vitamin, som är en viktig ingrediens som skyddar huden från UV-ljus och andra miljögifter. Vitamin C arbetar med att omvandla inaktivt vitamin E i en antioxidant. Den spelar också en roll för att minska rynkor synlighet genom att öka tillverkningen av kollagen. Andra fördelar med vanlig C-vitamin ansökan innehålla skapa melanin att minska pigmentering och bidra till att minska uppkomsten av ärr.

Många citrus facial scrub blandas med andra ingredienser, såsom mandelolja, rosenblad, lavendelolja, jojoba pärlor eller pärlor bivax. Beroende på hudtyp, det finns olika typer av citrus ansiktsbehandling Scrubs att hjälpa till med torr och fet hy. Vissa scrubs görs med salt, och några är tillverkade med socker. Båda typerna innehålla salt eller socker bas i kombination med en blandning av citrus olja tillverkad av skalet av frukten. är några typer av citrus ansiktsbehandling Scrubs avsedda att användas som det viktigaste rengöringsmedel och andra kommer att användas efter ansiktet har blivit tvättad. Användarna behöver läsa den särskilda produkt etikett att förstå den dagliga användningen instruktioner. Om Facial Scrub är en exfolierande, vilket innebär att den har en grov struktur för att kasta bort torra och döda hud behöver normalt inte skall tvättas före användning. Vissa människor använder dessa typer scrubs bara per vecka, för djupare rengöring. Användare bör forskning som av olika typer av citrus ansiktsbehandling Scrubs är bäst anpassade till deras totala behov och utmaningar hy.

kan Citrus ansiktet Scrubs göras från fruktens som apelsiner, mandariner, grapefrukt, citroner och limefrukter. Varje typ av frukt spelar en särskild roll i att hjälpa huden. Vissa tror att apelsinolja lättar hudfärg och främjar mjuk hud. Många tycker att tangeriner kan skapa en glödande hy. Citroner och limefrukter är kända för att bekämpa akne och fläckar, och grapefrukt olja används för att naturligt ta bort smuts och smink som lämnades kvar efter att tvätta ansiktet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.