Vilka är de bästa Chin övningar?

Många människor letar efter övningar som kan minska eller eliminera förekomsten av löst halsskinn och dubbel hakan. De bästa hakan övningarna är sådana som företaget sidorna och framsidan av halsen, från bröstet till käklinje. Flesta haka övningar kan göras när du sitter eller står, men normalt bör endast utföras av dem som inte har en historia av hals problem.

Chin övningar i allmänhet arbete på två områden. Den första sträcker den främre delen av hakan, hals och svalg. Den andra sträcker sig vanligtvis sidorna av halsen. Stretching och toning dessa områden kan bidra till att minska nacksmärta, huvudvärk och dubbel haka till exempel. En övning för att sträcka på halsens framsida och halsområdet kallas främre del haka motion. Till att börja placera din underläpp över din överläpp en kvar där under hela arbetet med att skapa spänning i hakan muskler. Sedan långsamt andas in genom näsan samtidigt höja hakan tills du söker direkt uppåt. Håll positionen för ett par sekunder tills du känner att musklerna sträcka på framsidan av halsen. Medan utandning, långsamt sänka ditt huvud till sitt ursprungliga läge, detta är en upprepning. Nybörjare brukar fyra upprepningar, en gång dagligen. De som är mer erfarna normalt inte någonstans från 10 till 15 repetitioner, två till tre gånger om dagen. En annan övning heter sidan aspekt hakan övning fokuserar på sidorna av nacken och halsen. Till att börja placera din underläpp över toppen och håll den där genom övningen. Sedan långsamt andas in genom näsan och sakta vända huvudet tills du tittar över axeln. Även i den positionen, sänka huvudet tills hakan rör axeln. Vänta ett par sekunder så att hålla dina axlar avslappnad. Sedan upp huvudet till utgångsläget och upprepa övningen tittar över den andra axeln. Nybörjare behöver vanligtvis tre till fyra sträckor på vardera axeln, gradvis bygga upp till 10 till 15 sträcker sig upp till tre gånger per dag.

För att undvika smärta eller skada någon haka övningar bör ske försiktigt. Dessutom är ställningen mycket viktigt. Se till att hålla ryggen rak och huvudet inför framåt och nivå i början av varje övning, gör bågen inte ryggen eller onaturligt Luta huvudet bakåt. Försiktigt är nyckel-Du ska inte känna obehag, annat än mild stretching, när de utför dessa övningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.