Vilka är äpplen med dina kinder?

äpplen av dina kinder är den del av kinden som tenderar att sträcka ut från det allmänna området i ansiktet när individen ler eller skrattar. Under många år har det äpplen av kinder varit av särskilt intresse för alla som deltar i användning eller tillverkning av ansikts-makeup produkter, samt personer som deltar i teaterföreställningar. Detta är på grund av de effekter som äpplen av dina kinder kan ha i visa känslor.

Tillsammans med ögonen, kan det äpplen av dina kinder visar en hel del om ditt humör. Som gärna har en tendens att bära med sig ett litet leende på läpparna. Den bakomliggande orsaken muskler naturligt äpplen av dina kinder att bli mer framträdande under ett leende. Huvudsak, desto större leende, desto mer framträdande äpplena i kinderna bli.

lokalisering av äpplen av dina kinder är en enkel uppgift. Börja med att suga på dina kinder, skapa vad som ibland kallas en fisk ansikte. Använd dina fingrar för att hitta de bakomliggande kindben som ligger precis ovanför det sjunkna i området. Nu leende ett stort leende. Du kommer att märka att de åtgärder som gör att muskler och hud ovanpå kindbenen rätt att samla in och sticka bort från det underliggande ben. Denna runda är köttiga utstick kallas äpplen av dina kinder. finns olika smink tekniker som används för att belysa äpplen av dina kinder genom att dra uppmärksamhet till kindben. Tillämpa Blush är en av de vanligaste makeup tekniker som används för att uppnå detta mål. Genom att utnyttja vad som kallas de efterblivna C-metoden, en liten rad rodna är borstad i början på läppen linjen och gnistan i omkrets kinder och kindben. Den Blush blandas i den naturliga hudton för att uppnå en antydan om färg som accentueras när leende.

inom teaterns produktioner, är det äpplen av kinder ofta markerade med smink tekniker som inte är så subtil. Detta är ofta fallet när man vill uppnå ett överdrivet uttryck. Heavy makeup på äpplen av kinder var en gemensam visuell enhet med stumfilm, och fortfarande är anställd i gånger idag med olika steg och föreställningar skärm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.