Vilka Acrylic Tippar?

Många gillar utseendet av långa naglar, men inte alla kan växa långa naglar på egen hand. När naglarna är svaga eller sprött, kan akryl Tippar knytas till den naturliga nageln att skapa en illusion av längre naturliga naglarna. Akryl är en slagtålig plast som kan bildas och formas i olika former, och akryl som används för spik tips finns i ett par olika former.

Akryl naglar tips, eller falska tips spik, tillämpas av professionella på nagelsalonger eller hemma. När de tillämpas av branschfolk, akryl använts är en kombination av vätska och pulver harts. Dessa ämnen blandas samman till en pasta och efter en spik tips har limmats på den naturliga spik, pastan appliceras på topp. Spiken teknikern jämnar sedan klistra in och bildar den i de mest verklighetstrogna spik möjligt. Som akryl torkar, pulvret och vätskan reagerar genom härdning. Vid tidpunkten hartset är helt torr i akryl Tippar är starka och tåliga. En gång i tiden, det AKRYLHARTS används för spik tips var av samma ämne som löständer. Här typen används inte längre, men eftersom många människor visade sig vara allergisk mot det. Technology har avancerat så att flera olika typer av akryl finns nu tillgängliga. Efter akryl Tippar har torkat använder spik tekniker en fil och buffert för att forma naglarna ännu mer, och så småningom nagellack kommer att tillämpas med antingen en vanlig nagellack borste eller en airbrush. Airbrushing används ofta för att skapa utseendet av franska tips eller att tillämpa en konstruktion.

För dem som inte vill spendera pengar på ett professionellt spets ansökan finns också hem versioner av akryl Tippar . Tillämpning av pulver och flytande harts blanda kräver skicklighet, men fortfarande kan utföras hemma. Men de flesta bara köpa lim-på naglarna. Dessa skiljer sig från de tips genom att de täcker hela nageln och är ofta pre-polerat. Ett starkt lim används för att ständigt hålla den falska spiken den naturliga spik, och flera storlekar kommer i kit så att lämplig storlek kan användas för varje människas spik.

Akryl Tippar måste fyllas i som den naturliga nageln växer. En ny uppsättning tips behöver inte användas varje gång, men var två till tre veckor, mer av jonbytaren mix måste appliceras för att fylla luckorna som kommer att visa närheten av nagelband. Vid denna tid, men de flesta får ett nytt lager polish.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.