Vad ska jag göra om jag Don’t Like a Tattoo?

Det första du ska göra om du inte gillar en tatuering är undvika förtvivlan. Det finns några lösningar på ditt problem, ingen av dessa medför flensing kniv. Genom att hålla huvudet kallt i frågan, kan du nå en fungerande lösning som förhoppningsvis kommer göra dig lycklig, och göra ogillade tatuering ett skämt eller en rolig historia parti, snarare än ont i fråga. Innan djupdykning i de alternativ som finns för dig om du inte gillar en tatuering, gör det inte ont att påminna läsaren att tänka efter noggrant när de får en tatuering, undviker denna fråga helt och hållet. När du funderar på en tatuering, ta dig tid att tänka djupt på om du verkligen gillar tatueringen, och om du blir nöjd med det i 30 år. Hitta en tatuering artister du gillar och litar på, och arbetar tillsammans på en design som tilltalar er båda, pröva frågor om utformning och placering för att garantera att tatueringen kommer att vara perfekt. Samtidigt som det finns möjligheter att fortsätta när man inte gillar en tatuering, är det bättre att få en tatuering du vill i första hand. Det finns flera skäl att vara missnöjd med en tatuering. Vissa människor, till exempel få tatueringar som är viktiga för dem och senare genomgå livsstilsförändringar; gäng tatueringar är ett extremt exempel på sådana tatueringar. I andra fall kan du få en tatuering som är dåliga på att tillämpa, och vara missnöjda med resultatet. Mest sällan tvingas människor skaffar tatueringar, i vilket fall en motvilja mot tatuering i fråga är naturligtvis förståeligt. Om du inte gillar en tatuering då du tror att det är av dålig kvalitet eller behöver arbete, bör du gå tillbaka till butiken där du har tatueringen. Även om du kanske inte vill arbeta med samma artist, kommer personalen i butiken arbetar ofta med dig för att fastställa tatuering gratis, som en tatuering butiker vill behålla sina kunder nöjda. I vissa fall kommer en mild touchup lösa problemet, medan det i andra fall kan du behöva överväga en tatuering coverup. Om affären inte kommer att erbjuda kompensation på något sätt, kanske du vill klaga på Better Business Bureau eller liknande organisation. Om du inte gillar en tatuering, eftersom den inte har åldrats väl, du har ett par alternativ. Modifiera en tatuering är det enklaste och billigaste. Hitta en tatuering konstnär som arbetar i en stil du gillar och är villig att göra coverups och ändringar, och prata med den artisten om dina alternativ. Beroende på utformning och använda bläck, kan du kanske vända en hatad tatuering i en vacker ny design. Som ni designa en ändring eller coverup, ta dig tid att se till att du verkligen gillar det så att du inte upprepa sina erfarenheter av 10 år.

Tattoo bort är också ett alternativ. Tatuering borttagning kan göras på flera sätt, och tekniken för tatuering utvisning förbättras hela tiden. Om du tror att tatueringen tas bort är det bästa alternativet för dig, tala med flera borttagning experter om dina speciella tatuering för att hitta den metod som är mest lämplig för dig. Tidigare gängmedlemmar kan ofta få tatuering borttagning behandlingar gratis via samhällsorganisationer. Vissa tatuerare kommer också att göra coverups på tidigare gängmedlemmar gratis, för övrigt.

Om du är offer för en påtvingad tatuering, samma coverup och alternativ avlägsnande tillämpa . Vissa tatuerare kommer att donera sin tid och kompetens för din sak för att skapa en coverup, och offrets kompensationsfonder kan hjälpa dig att betala för en coverup eller borttagning, beroende på dina känslor inför tatuering. Du kanske också vill överväga ett tredje alternativ: Vissa offer för påtvingad tatuering bära sina tatueringar med stolthet och som en social kommentar, eftersom många Förintelsens överlevande gjorde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.