Vad kan jag göra åt krulligt hår?

krulligt hår kan vara riktigt störande. För vissa människor är det så dåligt och till synes ohanterlig att det inte verkar som det finns något som kan göras för att göra det bättre. Ingen skall behöva nöja sig med ett huvud fullt av frizz hår, och du behöver inte. Det finns sätt att kontrollera ditt hår om det blir burrigt och med hindra den från att på detta sätt i första hand. När du köper schampo, leta efter ord på flaskan att konstatera att det är för skadat eller torrt hår. Naturligt lockigt eller färgat hår kan särskilt dra nytta av dessa typer av schampo. De kommer vanligtvis ha extra vitaminer i den och kommer att bidra tillägga extra fukt som kan få håret känsla mer smidig och hanterbar. En djup balsam kan vara en frälsare för krulligt hår. Det är oftast appliceras jämnt och vänster om under en längre tid efter schamponering. Du kanske vill överväga att lämna balsam på omkring tjugo till trettio minuter medan håret är insvept i en varm fuktig handduk så att den kan tränga in lite mer.

Efter sköljning Undvik att gnugga håret med en handduk i ett försök att torka det snabbare. Den gnugga kan orsaka brott och kan göra hår frizz upp efter den torkar. Istället blot med handduken och stil som behövs. Om du har naturligt lockigt eller krulligt hår, välja med hjälp av fingrarna och ett brett tand kam till detangle och stil som med en pensel kan möjligen orsaka ytterligare skador. Dagar då det inte spolas anser spraya håret med en blandning av vatten och lämna in conditioner. Det kan hjälpa att lägga lite extra skydd, dock se till att inte överanvända det. Använda värme på krulligt hår kan göra det värre, så istället för att använda en blow-dryer, välja att låta den lufttorka. Om vädret utanför är fuktigt, bör du se till att håret torkas noggrant innan du går ut i den fuktiga luften kan göra det frizz upp. Om du använder en blow-dryer, locktång eller Plattång är ett måste överväga att använda en spray värmeskydd först.

För att hålla en stil som hela dagen bör du prova att använda en avslutande crème. Man kan lägga till extra fukt, håller stilen och hålla frizz bildas. Använda, sätta en liten mängd i handflatan, gnugga händerna tillsammans och tillämpa jämnt.

Ett annat sätt att hjälpa erövra krulligt hår är att besöka en frisör om fyra till sex månader. Stylist kan göra en trim för att hindra skador från att bli värre. Dessutom har han eller hon kan råda vilka produkter som ska användas för att bättre hantera din specifika typ av hår på en daglig basis.

När du har krulligt hår eller försöker förhindra det från att hända, du behöver inte spendera mycket pengar på styling leveranser. Det finns enkla försiktighetsåtgärder som bör vidtas för att hålla håret smidigt och i gott skick och stylingprodukter att använda för att hålla den kvar. Med alla de metoder och produkter för att prova, du kanske inte ta itu med krulligt hår på en varje dag basis trots allt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.